2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پربازدید طلاق صوری برای حقوق مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 4104 بازدید | 93 پست
عزیزم... اون آدمی که چنین ریسکی میکنه مفت خوره! قطعا میگم... من یک زنم... خیلی هم قدیمی ام در سایت. ...

و منی که بازنشست شدم وتامین اجتماعی حقمون رو نداد چقدر اعتراض شد بازم همسان سازی رو ندادن

با حقوق گرفتن چند نفر ورشکست نمیشه دزدی از جای دیگه ای

استارتر یه خانمی از زن باباش تو دوره بیماری پرستاری کرد حقوق داشته زنه باباهه ،بیچاره وقتی مرد ۸ ،،۹ ماه دولت اشتباها حقوق این خانم رو ریخت دختر خوندش هم قشنگ گرفت خورد و یه آبم روش اصلا کسی نفهمید اینا هم صداش رو درنیاوردن .بعد از مدت ها یه نامه براش اومد که بره نمیدونم کجا در مورد همین اشتباه بیمه بود این دختره هم هرگز نرفت دست دولت هم به جایی بند نبود واین پول روهرگزاز این دختره پس نگرفت ،چه راحت خورد این پول رو.آیا حرام حساب میشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم... اون آدمی که چنین ریسکی میکنه مفت خوره! قطعا میگم... من یک زنم... خیلی هم قدیمی ام در سایت. ...

منم همینو میگم یک ریالش راضی نیستم حق بیمه من ماه به ماه از حقوقم کسر بشه دامادهای مفتخور صیغه ای بیا بخورن. یک عمر شاغلم هنوز بازنشست نشدم. طرف بعد مرگش تو ۹۵ سالگی دختر مطلقش تو اروپا میاد حقوق بابا رو بگیره

باورکن بعضی ها تنهاترت میکنند. 🥺🥺 
منم همینو میگم یک ریالش راضی نیستم حق بیمه من ماه به ماه از حقوقم کسر بشه دامادهای مفتخور صیغه ای بی ...

اخه حقوق بازنشستگی به پول اونا که اصلا ارزش نداره

طرف میخواد عقده ای بازی دربیاره یه پولی از ایران بکنه

اخه حقوق بازنشستگی به پول اونا که اصلا ارزش نداره طرف میخواد عقده ای بازی دربیاره یه پولی از ایران ...

اینجا که ارزش داره جمع میکنه زمینی چیزی میخره تو ایران میفروشه 

باورکن بعضی ها تنهاترت میکنند. 🥺🥺 

دوستان روزی رو خدا میده ما فقط انتخاب میکنیم این روزی حلال باشه یا حرام

در 9جای قرآن آمده خدا روزی رو برای هرکس بخواهد گسترش میدهد و یا تنگ میکند

أَوَ لَم‌ْ يَعْلَمُوا أَن‌َّ الله‌َ يَبْسُط‌ُ الرِّزْق‌َ لِمَنْ‌ يَشَاءُ وَ يَقْدِرُ إِن‌َّ فِي‌ ذَلِك‌َ لَآيَات‌ٍ لِقَوْم‌ٍ يُؤْمِنُون‌َ (زمر:52)

آيا آنها ندانستند كه خداوند روزى را براى هر كس بخواهد گسترده يا تنگ مى‏سازد؟! در اين، آيات و نشانه‏هايى است براى گروهى كه ايمان مى‏آورند. (52)

الهی اگر بهشت چشم و چراغ است بی دیدار تو داغ است.

زمان جنگ واسه اقلام ضروری کوپن می دادن و مهر میزدن به شناسنامه ها که به این شخص کوپن داده شده

یکی از اقوام ما به طریقی این مهر رو پاک می کرد و کوپن اضافی می گرفت وضع مالیش هم خوب بود ولی طمعکار بود

خدا شهاده الان چنان وضع اسفناکی داره که  زیاد تعریف کنم ممکنه شناخته بشه 

از اوج ثروت رسیده زیر خط فقر

این نتیجه اون حق الناسی هست که ایشون فکر می کردن خیلی زرگی می کنه

اون دنیا می خواد چطور جواب بده هم خدا داند

الله‌ُ يَبْسُط‌ُ الرِّزْق‌َ لِمَنْ‌ يَشَاءُ وَ يَقْدِرُ وَ فَرِحُوا بِالْحَيَاة‌ِ الدُّنْيَا وَ مَا الْحَيَاة‌ُ الدُّنْيَا فِي‌ الْآخِرَة‌ِ إِلاَّ مَتَاع‌ٌ (رعد:26)

خدا روزى را براى هر كس بخواهد (و شايسته بداند) وسيع، براى هر كس بخواهد (و مصلحت بداند،) تنگ قرار مى‏دهد ولى آنها [كافران‏] به زندگى دنيا، شاد (و خوشحال) شدند در حالى كه زندگى دنيا در برابر آخرت، متاع ناچيزى است! (26)

إِن‌َّ رَبَّك‌َ يَبْسُط‌ُ الرِّزْق‌َ لِمَنْ‌ يَشَاءُ وَ يَقْدِرُ إِنَّه‌ُ كَان‌َ بِعِبَادِه‌ِ خَبِيرَاً بَصِيرَاً (اسراء:30)

به يقين، پروردگارت روزى را براى هر كس بخواهد، گشاده يا تنگ مى‏دارد او نسبت به بندگانش، آگاه و بيناست. (30)

وَ أَصْبَح‌َ الَّذِين‌َ تَمَنَّوْا مَكَانَه‌ُ بِالْأَمْس‌ِ يَقُولُون‌َ وَيْكَأَن‌َّ الله‌َ يُبْسُط‌ُ الرِّزْق‌َ لِمَنْ‌ يَشَاءُ مِن‌ْ عِبَادِه‌ِ وَ يَقْدِرُ لَوْلاَ أَنْ‌ مَن‌َّ الله‌ُ عَلَيْنَا لَخَسَف‌َ بِنَا وَيْكَأَنَّه‌ُ لاَ يُفْلِح‌ُ الْكَافِرُون‌َ (قصص:82)

و آنها كه ديروز آرزو مى‏كردند بجاى او باشند (هنگامى كه اين صحنه را ديدند) گفتند:«واى بر ما! گويى خدا روزى را بر هر كس از بندگانش بخواهد گسترش مى‏دهد يا تنگ مى‏گيرد! اگر خدا بر ما منت ننهاده بود، ما را نيز به قعر زمين فرو مى برد! اى واى گويى كافران هرگز رستگار نمى‏شوند! (82)

قُل‌ْ إِن‌َّ رَبِّي‌ يَبْسُط‌ُ الرِّزْق‌َ لِمَنْ‌ يَشَاءُ وَ يَقْدِرُ وَ لَكِنَّ‌ أَكْثَرَ النَّاس‌ِ لاَ يَعْلَمُون‌َ (سبأ:36)

بگو:«پروردگار من روزى را براى هر كس بخواهد وسيع يا تنگ مى‏كند، (اين ربطى به قرب در درگاه او ندارد) ولى بيشتر مردم نمى‏دانند! (36)

أَوَ لَم‌ْ يَرَوْا أَن‌َّ الله‌َ يَبْسُط‌ُ الرِّزْق‌َ لِمَنْ‌ يَشَاءُ وَ يَقْدِرُ إِن‌َّ فِي‌ ذَلِك‌َ لَآيَات‌ٍ لِقَوْم‌ٍ يُؤْمِنُون‌َ (روم:37)

آيا نديدند كه خداوند روزى را براى هر كس بخواهد گسترده يا تنگ مى‏سازد؟! در اين نشانه‏هايى است براى گروهى كه ايمان مى‏آورند. (37)

الله‌ُ يَبْسُط‌ُ الرِّزْق‌َ لِمَنْ‌ يَشَاءُ مِن‌ْ عِبَادِه‌ِ وَ يَقْدِرُ لَه‌ُ إِن‌َّ الله‌َ بِكُل‌ِّ شَي‌ْءٍ عَلِيم‌ٌ (عنكبوت:62)

خداوند روزى را براى هر كس از بندگانش بخواهد گسترده مى‏كند، و براى هر كس بخواهد محدود مى‏سازد خداوند به همه چيز داناست! (62)

لَه‌ُ مَقَالِيدُ السَّمَاوَات‌ِ وَالْأَرْض‌ِ يَبْسُط‌ُ الرِّزْق‌َ لِمَنْ‌ يَشَاءُ وَ يَقْدِرُ إِنَّه‌ُ بِكُل‌ِّ شَي‌ْءٍ عَلِيم‌ٌ (شوري:12)

كليدهاى آسمانها و زمين از آن اوست روزى را براى هر كس بخواهد گسترش مى دهد يا محدود مى‏سازد او به همه چيز داناست. (12)

قُل‌ْ إِن‌َّ رَبِّي‌ يَبْسُط‌ُ الرِّزْق‌َ لِمَنْ‌ يَشَاءُ مِن‌ْ عِبَادِه‌ِ وَ يَقْدِرُ لَه‌ُ وَ مَا أَنْفَقْتُمْ‌ مِنْ‌ شَي‌ْءٍ فَهُوَ يُخْلِفُه‌ُ وَ هُوَ خَيْرُ الرَّازِقِين‌َ (سبأ:39)

بگو:«پروردگارم روزى را براى هر كس بخواهد وسعت مى‏بخشد، و براى هر كس بخواهد تنگ (و محدود) مى‏سازد و هر چيزى را (در راه او) انفاق كنيد، عوض آن را مى‏دهد (و جاى آن را پر مى‏كند) و او بهترين روزى‏دهندگان است!» (39)