عزیزم... اون آدمی که چنین ریسکی میکنه مفت خوره! قطعا میگم...
من یک زنم... خیلی هم قدیمی ام در سایت... جون کندم... درس خوندم... آزمون دادم... ازدواج کردم... بچه از دست دادم...طلاق گرفتم... خم به ابرو نیاوردم... مثل مرد هم کار خونه میکنم هم کار بیرون...دیروز چنان مشکل بزرگی کو محل کار برام پیش اومد که قلبم تا الان درد میکنه... نون رو از تو خون در میارم میخورم... خدا شاهده اونقدددددر اذیت هستم که گاهی میگم ول کنم همه چیز رو... خدای بالا سر میدونه تو این سیستم و کشور کثیف و فاسد و ناشایسته سالار چه خووووون دلی میخورم. ولی نه بچه دارم و نه خانواده... تنها دلم خوشه یک آب باریکه برای پیریم داشته باشم...
اینها رو گفتم تا این رو بگم... تا حدود بیست سال آینده که ما دهه شصتیهای بدبخت بازنشسته بشیم و مستمری بگیر بشیم، جمعیت مستمری بگیران از کارمندان بیشتر میشه!!! همینجوریش به شدددت احتمال ورشکستگی بیمه ها بسیار زیاده... یکدفعه دیدی بعد از این همه بدبختی حقوقمون رو نتونستند بدن یا یکدفعه کردند مثلا پنجاه درصد!!!
خب یک جمعیت کثیری بیعار و مفت خور هم بیان اینجوری تلّ بر بیمهها شوند، تکلیف منی که تا روووووز قبل از زایمانم با شکم گنده تا دقیقاااااا آخر وقت اداری، نشستم پشت سیستم و کاااار کردم تا یک روزی آب باریکه داشته باشم چی میشه؟ من خودم شخصا راضی نیستم... من هم دلم میخواست پا رو پا بندازم!
پدرم هم بازنشسته است! قرار بود چشم بدوزم دور از جون زبونم لال به مرگ پدرم و مستمریش، واقعا زشت نبود؟!