2777
2789
عنوان

دلیل حال خوبتون چیه

188 بازدید | 30 پست

خانما اصلا حال و حوصله هیچ کاری رو ندارم

۳۲ سالمه دوتا بچه ۹ ساله و ۶ ساله دارم شوهرم نظامیه و یک شهر دور از خانواده ام زندگی میکنم یک زندگی عادی دارم توی یک خانواده فرهنگی بزرگ شدم از لحاظ مالی متوسط بودند الان هم ۱۳ ساله متاهلم دانشگاه روزانه رفتم دفتر بیمه داشتم به خاطر یه شرایطی بستمش ارشد دانشگاه روزانه قبول شدم ولی به خاطر بچه هام نرفتم الان هم آزمون استخدامی یک سازمان خوب قبول شدم فعلا رفتم مصاحبه...خونه و ماشین داریم خداروشکر همسرم و بچه هام خوبن و کلا یک زندگی عادی دارم اینا رو گفتم که بدونید همیشه اهل تلاش بودم و مشکل خانوادگی و روحی خاصی ندارم

قبلا هر روز مدیتیشن و مطالعه داشتم ولی الان حس هیچ کاری رو ندارم کارای خونه رو به زور انجام میدم..

شما چکار میکنید که حال دلتون خوبه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم سراغ کارای هنری و واقعا خیلی خوب بودن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خدا

عاشقی با خدا

رفاقت با خدا

با خدا حرف میزنم

اعتماد به خدا

بخاطر خدا هم سعی میکنم سکوت کنم خوب باشم تهمت نزنم دروغ نگم بدی نکنم

فقط خدا دلیل حال خوبم خداروشکر 

همه چی از خودش دارم

از وقتی رفاقت و عاشقیم باهاش شروع شد بخدا معجزه ها و آرامش و عزت و همه چی هم شروع شد

💚یا الله💚

منم مثل خودتم ، جدیدا دپرسم، من از پاییز بیزارم دلم میگیره و دست و دلم به کار نمیره ....ولی با اهنگ گوش دادن و کار کردن و سر خودمو گرم کردن سعی میکنم بگذره ....تا میتونی رابطت را با خدا خوب کن که چاره ساز همه چی خود خودشه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خداعاشقی با خدارفاقت با خدابا خدا حرف میزنماعتماد به خدابخاطر خدا هم سعی میکنم سکوت کنم خوب باشم تهم ...

هر بار که پریودیم تموم میشه میگم نماز میخونم ولی نمیدونم حس همونم الان ندارم کلا اهل حاشیه و غیبت و تهمت نیستم زندگی آروم خودمو دارم

به نظرم میاد از اونایی هستی که روابط اجتماعی حالتو خوب میکنه چرا دوباره به شاغل شدن فکر نمیکنی حتی یه کار نیمه وقت خونگی یا حتی درس .

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
هر بار که پریودیم تموم میشه میگم نماز میخونم ولی نمیدونم حس همونم الان ندارم کلا اهل حاشیه و غیبت و ...

من اوایلش خیلی استغفار میکردم مداوم میگفتم استغفرالله ربی و اتوب الیه صلوات هم زیاد می‌فرستادم واقعا زندگیم خیلی خیلی خیلی تغییر کرد و همهههههه متوجه شدم متوجه آرامش حال خوب پیشرفت همه چی

استغفار کن و این حالات از خودت دور کن

هرچی بهش فکر کنی بگه نه نمیتونی و... بدتر میش بیشتر جذبش می‌کنی 

💚یا الله💚