2777
2789
عنوان

کاش به یه خانم خانه دار و بچه دار نگیم بیکار

| مشاهده متن کامل بحث + 2472 بازدید | 147 پست
خوب خانم های خانه دارشاغل نیستن دیگه.چون نه ساعت کاری مشخص دارن نه حقوق دارن نه مزایا نه مرخصی نه بی ...

بیمه خانه داری هست 

ساعت کاری هم دست خودته مثل کسی ک رییس ساعت کاریش دست خودشه

به قول معروف رییس خودتی و کارگر خودت😂

حتی خانمی بچه دار نباشه و خانه داری کنه بازم کسی حق نداره بی احترامی کنه 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هر شغلی واسه خودش اسم دارهیکی مهندسیکی دکتریکی خیاطیکی راننده اسیکی اشپزیکی خلبانیکی کارمند فلان ...

وای دقیقا 

من اموزشگاه زبان درس میدادم جلسه ای ۵۰ بهم میدادن بدون بیمه و بدون هیچ حقی .

در مجموع بابت  چهل ساعت کار ، دو میلیون میدادن 😂  در حالی که شوهرم بابت سه ساعت کار خونه روزی ۵۰۰ تومن بهم میداد .

منم اومدم بیرون  چون استهلاکم از درامدم بیشتر بود 😂 الان اگه خصوصی بهم بخوره قبول میکنم ، از هر شاگرد بابت ۱۲ ساعت تدریس دو میلیون میگیرم . حداقل اعصاب خوردیه اموزشگاه و رفتامدش رو  مخم نیست 

من به این نتیجه رسیدم کار کردن اصلا به درد نمیخوره و بیگاریه ، مگر اینکه یا یک کار ازاد باشه و خودت رییس خودت باشی یا یه ارگانه خیلی گردن کلفت باشه وگرنه ۹۰ درصد شغلایی که واسه زن ها هست دستمزداشون خنده داره

وای دقیقا من اموزشگاه زبان درس میدادم جلسه ای ۵۰ بهم میدادن بدون بیمه و بدون هیچ حقی .در مجموع بابت ...

چقد قشنگ که تاپیک میزنید کسی به خانمای خانه دار توهین نکنه بعد خودت به شاغلا توهین میکنی

اون نفقه است شاغل طبق تعریف وزارت کار هستاین از شأن خانه داری کم نمیکنه

سلام عزیزم خوبی😍

دلم تاپیک نواری میخاد🤣

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
وای دقیقا من اموزشگاه زبان درس میدادم جلسه ای ۵۰ بهم میدادن بدون بیمه و بدون هیچ حقی .در مجموع بابت ...

منم زمان مجردیم تو یه شرکت رفتم سرکار ماهانه یه حقوقی بهم داد ک مامانم بهم گفت دیگه حق نداری بری از بچه ام بیگاری میکشن😆

شاغل یعنی گرفتن دستمزد در برابر کاری ک انجام میدیاقایون هم اگه ماهانه دستمزد بدن بابت کاری ک خانوماش ...

عزیزم جبهه ی الکی نگیریم شاغل معنیش کلا یه چیز دیگه س 

خانومای خانه دار خانه دارن بیکار نیستن فرق میکنه

شاغل 

و خانه دار 

هردو سختی های خاص خودشون رو دارن 

ولی باهام قابل مقایسه نیستن و این به این منظور نیست که کدوم بیشتر سخته یا کدوم برتری داره

فقط باهم نباید مقایسه بشن

ته تغاری و لوس🩷🍦🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپزی ۲۰👩🏻‍🍳خواننده🎼بسکتبالیست 🤾🏻‍♀️        شاعر🕊برنامه نویس👩🏻‍💻عکاس📷 شماره دوز 🪡🎀درحال یادگیری انمیشن سازی🐥عاشق روانشناسی و مطالعه🧠🌱گیاه دوست👩🏻‍🌾      🌤A girl with big goals°سخت مشغولم که از مَن یک مَن بهتر به بار آید⏳🌞

من خودم از صبح نظافت آشپزی درس یاد دادن دخترم تو خونه هنوز پیاده روی  و نظافت آشپزخونه و حموم دسشویی مونده به شوهرم گفتم این همه جارو و مرتب میکنم هیچ به چشم نمیاد میگه خب نکن باز بچه از مدرسه میاد میریزه و میپاشه اگه تمیز نکنم شتر با بارش تو خونه م گم میشه ولی کارام ارزشی نداره کاش به ما زنان خانه دار حقوق میدادن

عزیزم جبهه ی الکی نگیریم شاغل معنیش کلا یه چیز دیگه س خانومای خانه دار خانه دارن بیکار نیستن فرق میک ...

خانه داری هم یه اسم مثل بقیه شغل ها

یکی میگه من خیاطم

یکی میگه من اشپزم

یکی میگه من معلمم

کار در منزل هم اضافه شده ک دیگه اصلا نمیشه تشخیص داد خانم خانه دار چقدر درامد داره الان ک بلاگری هم اومده کلا همه مردم شاغل شدن😆

خب این الان چیز بدیه؟خانم تمرکزش رو شغلشه و همسر و اطرافیانشم دارن کمکش میکنناتفاقا باید همه همینطور ...

نه 

اتفاقا خیلی هم خوبه .

ما نمیگیم چرا اطرافیانشون کمکشون میکنن ما میگیم کسی که کل خاندانشون دارن بهش کمک میکنن تا بتونه به کارش برسه نیاد واسه کسی که هیچ کمکی نداره و همه ی کارای بچه ها و زندگیش با خودشه ، کلاس نذاره و منکر حمایت های اطرافیانش نشه و دیگرانی رو که کمک ندارن و کل کارای بچه و خونه با خودشونه تحقیر نکنن

خب هر شغلی واسه خودش اسم دارهیکی مهندسیکی دکتریکی خیاطیکی راننده اسیکی اشپزیکی خلبانیکی کارمند فلان ...

چون اشتغال تعریف داره

حتی خانه دار هم اگه براش ردیف بیمه و کارفرما و شرح شغل تعریف بشه شغل هست

چرا به کاربران برمیخوره نمیفهمم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی