2777
2789

چند ماه دیگه عروسیمه دلم میخواد به بهترین نحو احسن زندگیمو شروع کنم و طوری باشم ک همسرم ازینکه بامن هم خونه شده خیلی رضایت داشته باشه و برای اومدن به خونه پرواز کنه😂😂

من سال دیگه ۱۹ سالم میشه و سن زیادی ندارم و از طرفی خیلی از خانومای نی نی سایتی مهربون و با سیاستن

برا همین نیاز دارم به کمکاتون کلا ترس از دست دادن همسرمو خیلی زیاد دارم میترسم وقتی مستقل شدیم رفتاراش عوض بشه

ولی تا الان ک سه ساله نامزدیم همه چیز تقریبا خوب بوده

دانشجوی طراحی دوخت سوالی داشتید در خدمتم❤🥰با دل مهربونت یه صلوات مهمونم کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باب خشبحالت همسرتو دوست داری

من موقعی که نامزدش بودم خیلب دوسش داشتم وبی از وقتی همخونه شدم ی حس بدی دارم نسبت بهش حس میکنم دوسش ندارم

کاربر دوسالع هستم !این کاربری جدیدمه😇

و منی که 19 سالمه و هنوز فرق هر و از بر تشخیص نمیدم 😶🤐

اگه ده سال بعد همدیگه رو ببینیم و ازت بپرسم توی این۱۰سال چیکارکردی؟؟؟؟؟ ایا دوست داری بگی : راستش یه خروار سریال تماشا کردم ، کلی بازی رو تا آخر رفتم ، پیگیر همه ی استوریا و لایو ملت بودم ، اکسپلور اینستا رو تهشو در آوردم ، فقط با دوستام برنامه و بیرون رفتم ، چند تا رابطه رو شروع و تموم کردم و دیگه..ام..کار خاصی نکردم ." یا اینکه ترجیح میدی بگی : حسابی برای رسیدن به آرزوهام کار کردم ، کلی کتاب خوندم ، زندگیم رو سر و سامان دادم ، دور دنیا مسافرت کردم ، با کلی آدم مفید آشنا شدم و الانم دارم پول در میارم و زندگی ای رو که میخوام دارم...
بد بود دختر کوچولو یی که تا پریروز با عروسکاش بازی می‌کرد باید.....  افتضاح بود...

راستش این موضوع کم بودن سنم اذیتم نمیکنه

یکم برام عجیب بود حرفت❤

اولین روز زندگی مشترک😅

از شبش برات بگم

از تالار اومدیم خونه عین جنازه افتادیم خوابمون برد.

فرداشم یه دل سیر باهم دعوا کردیم 

سر مسائل مربوط به عروسی😆

نصیحت خاصی ندارم. اوایلش مهم نیست به مرور اونقدر به هم وابسته میشید که پرواز میکنه میاد پیشت

قدم اول اینه ترس از دست دادن همسرت رو مدیریت کنی. چون همین ترس، تاثیر منفی توی زندگی ات میذاره. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
اولین روز زندگی مشترک😅 از شبش برات بگم از تالار اومدیم خونه عین جنازه افتادیم خوابمون برد. فرداش ...

چه عالی😂😁

همین اندازه که تو تلاش میکنی که از دستش ندی اونم باید تلاش کنه وگرنه مردی که با یه دعوا یا کم محلی از زندگی دلسرد و فراری شه همون بهتر که بره

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  

خب صبح ک چشاتو وا میکنی میگی عه اینجا دیگه کجاس😑

من مجرد بودم ب شدت تنبل بودم و لووووس.داداشم مانتوهامو میشست اتاقمو مرتب میکرد درین حد 

روز اول زندگی باید صبحونه میذاشتم. اول رفتم شیتان پیتان انگار ک غریبه بود معذب یودم 😁بعدم صبحونه خوردیم و مستقیم رفتیم خونه مادر شوهر . اه اه چقد بد بود

کلا تا چنماه همش مهمونی بودیم اصلا آشپزی نمیکردم ب ندرت 

اینم بگم دوران عقد قشنگ همه چیو یاد گرفتم دستپختم عالی بود . مهمون میومد میگفتن مامانت پخته خودت نپختی باور نمیکردن 

سعی کن قبل عروسی آشپزیت ردیف شه

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
همین اندازه که تو تلاش میکنی که از دستش ندی اونم باید تلاش کنه وگرنه مردی که با یه دعوا یا کم محلی ا ...

دقیقا همینطوره💖