2777
2789
بآور کن امشب خونش بودیم رفتم داخل سلام کردم جوابمو نداد😳تااین حد حرصش میگیره اونم از منی که بین چها ...

منم مادر شوهرم دقیقا با من تنها این طوره تنها دلیلش هم اینه دختر خواهرش هستم و از فامیل عروس نمی‌خواسته اما پسرش کوتاه بیا نبوده مجبور شده قبول کنه من که برام اصلا مهم نیست مهم شوهرمه که پشتم هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
میبینه وخودمم بهش میگم ولی اهمیت نمیده جدی نمیگیره همش میگه بیخیال باش گوش نده اهمیت نده خیلی پشته خ ...

اصولا نباید مادرشوهر جدی بگیری و سعی کنی رد شی بعدشم خیلی رو دادی دیگه همیشه سعی کردی جنگ و دعوا نشه این لاعث شده فکر کنه همیشه حق با اونه بعضی جاها کوتاه اومدن هم خوب نیس و باید بگم حسودی بکب از خصلتای بارز مادرشوهراس خب پیش میاد فقط باید ساده رد شی که اگه نشی کش پیدا میکنه و اخرشم ادم بده میشی

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی رابطه ات کم کنی ب خودش اجازه همچین کاریو نمیده 

بخدا میخوام شوهرم باهام همکاری نمیکنه فوری باهام سرد میشه😔از سرکار میاد با عجله غذاشو میخوره میگه پاشو بریم کلا انگار قانون خانواده شده یک روز نریم هم باید رفتار سرد شوهرمو تحمل کنم هیچ جورم قانع نمیشه اصلا براش قابل درک نیست مادرشو فرشته میدونه

با سیاست رفتار کن اگ شوهرت وابسته مامانشه خیلی سخته کارت اما اگ نیس راحتتره 

اگ هس ک باید کم کم رو کنی رفتارشو برا شوهرت مثلا بگی من واقعا مامانتو دوس دارم مث فرشته هاس بعد کم کم بگی فلان رفتارو کرد 

اگ هم وابسته نیس ک راحت بگو مامانت اینجوری میکنه دیدی فلانکرد من بغض کردمو اینا یا برو بیرون اژ جمع وفتی میاد پیشت ک چرا نیستی بکو هیچی مهم نیی و تو جمع یاز ناراحت بکیر حودتو شب وقتی تو رخت خوابید بگو بهش ب این دلیل یود

من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم.       تویی که اینو میخونی برسی به ارزوهات. ♥

مشکلت اینه که از قهر و بحث می‌ترسی . بخاطر ترست باج میدی 

محل نزار بهش ببین چجوری آویزونت میشه. منم سه سال اول زندگیم پیش مادرشوهرم زندگی کردم دیدم انواع و اقسام مشکلات داره واسم بوجود میاد شوهرمو راضی کردم خونه اجاره کردیم و رفتیم از اونجا. از اون روز به بعد خیلی باهام سرسنگین شدن همشون منم همینو میخواستم . هرچی سنگین تر احترام بیشتر 

سبزتر از دیروز 🍀قدرتمندتر از همیشه 
آخه ما هیچ جاهم نمیریم سالی یکبار اونم فقط یه روز رفتیم و برگشتیم این فقط یه مثال بود کلا مثلا ببینه ...

روی تو حساسه وفقط به تو حسادت میکنه سعی کن فقط ازاینکارای حسادت برانگیز زیاد انجام بدی اصلا هم به قیافش نگاه نکن.براچی به صورتش نگاه می کنی خب؟😁بزار ازحسادت بترکه.وقتی هم میگه بیاید خونمون لباسای شیک بپوش به خودت برس تا بیشتر بترکه.فقط خار چشمش شو حالا که نمیتونی نری خونشون.

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید
ببخشید طولانی شد خواستم تمام جزئیات روبگم که بهتر بتونید راهنماییم کنید آخه قطع رابطه کنم شوهرم جلوت ...

وانمود کن اخم و تخم هاشو نمی بینی بذار دق کنه و جلو شوهرت وانمود کن چیزی نفهمیدی و مادرشو دوست داری

از این مادر نترس مثل بقیه شجاع باش

کمی که ازدواجتون محکم شد شوهرتو ادب کن بهت زور نگه 

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
ببخشید طولانی شد خواستم تمام جزئیات روبگم که بهتر بتونید راهنماییم کنید آخه قطع رابطه کنم شوهرم جلوت ...

تو دقیقا مثل منی و شوهرت هم مثل شوهرمه و مادرش هم مثل مادرش حسود و عوضیع

از ناراحت شدن شوهرت و مادرش نترس

به فکر روح و روان خودت باش 

مگه اونا به این فکر میکنن ناراحت نشی

خودت مقصری از اول خیلی خوب بودی دقیقا مثل من که ۶ سال با خانواده شوهر تو یه ساختمان بودم و چه بلاهایی سرم امد

الان جدا زندگی میکنم و این مسایل نیست

شوهرت عصبی و بد اخلاق نیست؟ دست بزن که نداره؟

بخدا میخوام شوهرم باهام همکاری نمیکنه فوری باهام سرد میشه😔از سرکار میاد با عجله غذاشو میخوره میگه پ ...

بگو تو ک اینجور بودی چرا زن گرفتی میموندی ور دل مامان خانم فرشته ات ،گیر عجب ادمایی افتادی عزیزم خدا بهت صبر بده واقعا

میبینه وخودمم بهش میگم ولی اهمیت نمیده جدی نمیگیره همش میگه بیخیال باش گوش نده اهمیت نده خیلی پشته خ ...

عزیزم شما اگه بخوای گلایه کنی رابطت با شوهرت و زندگیت رو خراب میکنی، بخوای توی خودت هم بریزی میشه بغض و کینه و مریضی.

تنها راهش اینه که تمرکزت روی خودت و زندگی خودت و پیشرفتت باشه و اصلا قیافه گرفتن مادرشوهرت برات مهم نباشه. 

ببینم تو کاری برای خودت داری؟ درس میخونی یا مطالعه ای یا کلاسی یا هدفی چیزی توی زندگیت داری؟ چیزی که بخوای خودتو مشغول زندگی و پیشرفت خودت بکنی.

ببین مادرشوهر تو فعلا هیچ کاری ضد تو نکرده. کلا قیافه گرفته که اصصصلا برات مهم نباشه. توقع محبت و خوبی کردن و خوش اخلاقی ازش نداشته باش و کار خودتو بکن. فقط احترام بذار و تو خوش برخورد باش باهاشون ولی در ظاهر. باهاشون لازم نیست صمیمی باشی یا انتظاری داشته باشی.

ببین با همسرت رفتین تفریح به هدف آرامش روان و زندگیتون. با فکر کردن به کارهای مادرشوهرت زهر نکن این آرامش رو به زندگیتون. اتفاقا بیشتر برین تفریح و کیف دنیا رو بکنین بیخیال بقیه

مادرشوهرمنم همینه منم مثل تو بودم همش میریختم تو خودم اونم سیاست داشت الان بعد ۱۱سال زندگی و دوتا بچه تازه جواب حرف خودشو دادم رفته ب شوهرم گفته زبون درازی کرده منم داد و بیداد کردم بهش ساکت شد...فقط از خدا میخام از این خونه برم و راحت شم

پسربزرگه شوهرت؟ اخه مادرشوهرمنم بامن همینه خیلی حسوده.به شوهرمن وابستس وحسادت میکنه.منم قطعم باش

اره پسر بزرگه بخدا چهارتا جاری همسن و سال خودم دارم دائم تو خرید و تفریح و گردش هستن مادرشوهر جلوشون عین موش هست فقط واسه من شیر شده نمیدونم چه خاکی تو سرش کردم