2777
2789

بچه ها مادرشوهر من 76سالشه یه زن خودشیفته پر از عقده و کمبود و تروما فکر می‌کنه با عذاب دادن عروس حالش خوب میشه من 28سالمه چهار ساله ازدواج کردم و تو یه حیاطیم از بد روزگار شوهرم خودشیفتست و پشت مادر و خانوادش یعنی هیچ وقت پشت من نبوده و سر اونا منو بیرون کرده از خونه وسیله شکسته و عذابه کنارش زندگی کردن بعد من هیچی کم ندارم از زیبایی نجابت دست پخت و همه چی خوشگلیم تو فامیل زبون زده ولی همیشه با حرفاشون تحقیرم کردن ولی برای اینا هیچ کس کامل نیست و اینا فکر میکنن کامل هستن خودم بچه تهرانم اومدم یه شهر دیگه تو روستا و جوری شده اینا خودشونو میگیرن و به جور رفتار میکنن انگار. منت گذاشتیم گرفتیمت منم پدرو مادرم فوت شدن هیچ کس رو ندارم تو این چهار. سال از دست مادر این زندگی نداریم دائم جنگ و دعوا و دخالت می‌کنه و یه مسافرت یه بیرون بدون زنگ این و جنگ انداختنش نرفتیم اصلا پسرشو جوری بار آورده زنت هیچی و فقط باید برای ما و در خدمت ما باشی آنقدر اذیتم می‌کنه یکی دو بار گفتم تو مشکل داری زن پسرتو نگه دار ور دل خودت زن نمیگرفتی براش و تا عمر داره فقط خیر نبینه بس که منو آزار داد و پرو پرو میگه برو بهترین دخترو براش میگیریم و فکر می‌کنه پسرش شاهزادست و موندم کی آخه با اینا یه ثانیه تو یه حیاط می‌تونه بسازه و درست بشو هم نیستن فقط فکر طلاقم تا بچه ندارم هر چند تنهایی سخته بدون پدرو مادر و پشتوانه ولی نمیتونم دیگه

اگه بخوای میتونی کلاسای همسرداری شرکت کنی و اینا رو ذره ذره حل کنی نیازی به طلاق نیست 

شاید توم خیلی چیزا رو بلد نبودی و اشتباه رفتی 

مشاوره رفتی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر من اینه رفتار هات رو اگه بتونی تغییر بدی اونا حساب ببرن 

یه خانوم اینجا بعد از سال ها دیدم موفق شده 

البته پدرش در اومده بود 

ولی شاید اگه یه کم بهتر و قوی تر عمل کنی بشه به نوعی اونارو نشوند سر جاشون البته فقط احتماله

تجربه ی من از بودن با خود شیفته ها اینکه 

اصلا به اینا توضیح و دعوا و یا توجه ندی 

حتی از دعوا کردن لذت میبرن چون توجه میگیرن 

باید یه اصل رو بدونیم 

اینا حاضرن کره ی ماه رو به سه نیم تقسیم کنن بیارن بکوبند تو سرت تا بلکه داد بزنی و بگن دیدی ما حق داشتیم تو دیونه ای داد میزنی و لذت ببرن 

منظورم این نیست بزاری پدرت رو در بیارن سکوت کنی 

حس میکنم اینا نباید توجه بگیرن 

البته در مورد شوهرت  نظری ندارم 

اطرافیان رو میگم که منتظرن از بیکاری یه سوژه درست کنن شده دعوا لذت ببرن

نظر من اینه رفتار هات رو اگه بتونی تغییر بدی اونا حساب ببرن یه خانوم اینجا بعد از سال ها دیدم موفق ش ...

چجوری 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...