2777
2789

طوری برخورد کن انگار اصلا متوجه نشدی که ناراحته.باید با بیخیالی براش کارتو عادی کنی.اگه هی بخای ارومش کنی توجیح کنی توضیح بدی مطمعنا فک میکنه حق داره.پس بی خیال باش وکوچه ی علی چپو برو و یعنی اصلا متوجه رفتارش نیستی رفتار قبلتو ادامه بده

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مادرشوهر منم همینه ما جدا هم زندگی میکنیم تازه خواهراشم نسبت به من حسودن ولی با اون جاری کاری ندارن 

منم خیلی کم میرم ولی همه ش پشت سرم حرف میزنن و به گوشم میرسه اعصابم خرد میشه ولی چه میشه کرد

چون زیادی ساکت بودی ازالان بدون زبون داربشی تیکه پروند یاهرچی جوابشو منطقی بدون عصبانیت بده رفت وامدت رومحدود کن قانون زندگیتو حفظ کن وبه دیگران هم اموزش ویادبده زندگیت قانون داره حریم داره حرمت داره خصوصی داره وقرارنیست همش باب میل دیگران باشی اگه الان واسه خودت زندگی نکنی دیگه هیچوقت نمیتونی زندگی کنی وشوهرتم به همون رفتارا عادت میکنه ودیگه کاری ازت برنمیاد شماهم بی محلی کن اهمیت نده زمان میبره تابه رفتارجدیدت عادت کنن ولی برایییی خودت زندگی کن وکمتر خودتو خرج دیگران کن...

ماهم اون اولا تا میفامید میخوایم بریم کوثر میومد باهامون هر چی میخواستم رردارم میگفت اینو کا ماداریم اونوکه داریم اینکه خوب نی اون بده و....

بعدم نمیداد منم هیچ وقت نمیرفتم بگم بده

عزیزم زمان خودش درست میکنه ولی خیلی باید صبور بتاشی گلم

آخه ما هیچ جاهم نمیریم سالی یکبار اونم فقط یه روز رفتیم و برگشتیم این فقط یه مثال بود کلا مثلا ببینه ...

محلش نده،ازدعوام نترس انقدبخر بگرد بپوش عادت کنه،تا چشمش در بیاد

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
آخه ما هیچ جاهم نمیریم سالی یکبار اونم فقط یه روز رفتیم و برگشتیم این فقط یه مثال بود کلا مثلا ببینه ...

توم هرروز لباس جدیدو زیبا بپوش هرچی دوس داری بخر و وکیفشو ببر بزار چشش درآد وقتی تا این حد بی منطقه

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
نخوندم فقط میدونم بیشتر باید حرصش بدین تا از حسادت دار فانی بخونه 😅😅

بآور کن امشب خونش بودیم رفتم داخل سلام کردم جوابمو نداد😳تااین حد حرصش میگیره اونم از منی که بین چهارتا جاری از همه ساکت تر و مظلوم ترم اونا همدلی جوابشو میدن به حساب نمیذارنش من همه جوره باهاشون کنار میام، امشب جلو اونا جواب سلامم نداد!!!! قیافه اش شبیه این استیکره بامن👿

این نظر من هست 

با عرض پوزش دوست خوبم 

اگر هرشب نمیرفتید شب نشینی و فاصله رو رعایت میکردید اینطوری نمیشد عزیزم 

از اول حد و حدود نداشتید ظاهرا 

الانم همسرتون به فکر شما نیست که ناراحت هستید  ،،شما به فکر ناراحتی ایشون هستید؟ 

از اول رفتید زیادم رفتید الان اگر نرید ناراحت میشن 

اشتباه از خودتون بوده عزیزم 

مهم نیست دیگران چه فکری میکنن یا فاصله تونو بیشتر کنید 

یا باید تحمل کنید 

بازم هرطور صلاح میدونید ❤️🙏🏾❤️

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
بآور کن امشب خونش بودیم رفتم داخل سلام کردم جوابمو نداد😳تااین حد حرصش میگیره اونم از منی که بین چها ...

منم شمال رفته بودم اومده بودم سلام دادم به پاش وایسادم جوابمو نداد بخدا 

چه خبره هر شب میرید خونه مادر شوهر؟بشین تو خونت تا نفهمه کجا میری کجا میای.چی میخوری چه میپوشی

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک نفر با بودن تو راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای

اولا كه در خانواده همسر چيزى نيست كه شما بتونى باهاش قطع رابطه كنى

مخصوصا اينكه شما در يك اپارتمان هم زندگى ميكنيد

كاملا دركت ميكنم  و حق دارى

اما باز خدارو شكر كه مادر شوهرت اهل دعوا گيش كِشيو فحش … نيست و فقط قيافشو كجُ كوله ميكنه ُ حالت حمله به خودش ميگيره

اميدوارم خدا به راه راست هدايتش كنه

به نظرم شما کار خودتو بکن اون میخواد با این رفتارها شما رو ناراحت کنه ،شما ناراحت نشو و اصلا به روی خودت نیار که مثلا بخاطر فلان کار مادر شوهرتون داره قیافه میگیره 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.