2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر لطفا منو راهنمایی کنید خیلی اعصابم خورده ما با مادرشوهرم در یک آپارتمان زندگی میکنیم و از اول عروسی کلا روابط همه عروس ها و من اینجوری که هرروز میریم خونه مادرشوهر شب نشینی ، از اول خیلی سعی کردم باهمه چیز کنار بیام تا هیچ وقت اختلافی بینمون پیش نیاد همه سختی ها مشکلات طاقت فرسای یکجا بودن رو تحمل کردم حالا گذشته بکنار مشکلی که الان عذابم میده حسادت مادرشوهرمه، نسبت به بقیه جاری هام اینجور نیست فقط نسبت بمن حساس و حسود هست چون به شوهرمن وابستگی زیادی داشته الان منه بیچاره همیشه سعی میکنم کناربیام باهمه کدورت ها تا دعوا و اختلاف پیش نیاد کلا آدم بشدت محتاطی ام دست خودم نیست اخلاقم اینه از دعوا و قهر و بحث ترس دارم بااین خانم هم همیشه کنارآمدم تاحسادتش گل نکنه حالا دوسه روز پیش ما بعداز ساااالها و مدتها تو خونه موندن یه گردش وتفریح یک روزه رفتیم😐 از روزی که اومدیم بشددددت بمن بی محلی و روی سرد و قهرآمیز نشون میده انگارکه گناه کبیره ای کردم! مدام عین گاوی که شاخ هاشو آماده ی حمله جلو آورده بامن رفتار میکنه منتظره یه حرف بزنم تا زود جلو جمع ضایعم کنه!، بل یکی جاری هان اصلا و ابدا کاری نداره ها اونا دائم تو خرید و گردش و مسافرتن ولی ما واسه خونمون یک کیسه برنج خریدیم و ایشون بخاطر اینکه یک ساختمانیم دیده بود وباز دوباره اون روی عذر میخوام سگش بالا اومده بود ابدا حرفی نمیزنه ها که مدرک بشه و من بتونم ازش گلایه یا قهریا قطع رابطه کنم فقططط با رفتار و قیافه اش حالمو میگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام مثل خودش بهش رو نده واس چی هررور هرروز میری خونه خراب شده اش؟ که قیافه نحس و گاو سفتشو ببینی؟ بشنید با شوهرت فیلم ببینید خوش باشید تا اون سکته کنه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

طومار نوشتی؟ فقط قطع رابطه

ببخشید طولانی شد خواستم تمام جزئیات روبگم که بهتر بتونید راهنماییم کنید آخه قطع رابطه کنم شوهرم جلوتر از مادرش بامن بد میشه بشدت به خانوادش وابسته و پشتشون حتی گاهی روزها من حال ندارم میگم امروز نریم اونجا من استراحت کنم ناراحت میشه و زود میره تو لاک خودش و باهام سرد میشه موندم چه کنم بخدا داغونم

پسربزرگه شوهرت؟ اخه مادرشوهرمنم بامن همینه خیلی حسوده.به شوهرمن وابستس وحسادت میکنه.منم قطعم باش

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

چون نزدیکی اینجورین نمیتونی برین خونه اجاره کنین و دور بشی از دستشون دوری دوستی عزیزی میاره عزیزم وابستگی ب شوهرت نداره فقط چون نزدیکش هستین اینجوری ادا درمیاره اهمیت نده نرو پیششون ببین شوهرت قبول نمیکنه برین جدا.