2777
2789
قربونت برم منم برای شما صلوات فرستادم ایشالا به هرچی میخوای برسی و آرامش داشته باشی همیشع

فدات بشم 🥰

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
خوب اون بره تو بمون خونت مگه هر جایی باید با هم برین   چند بار بهونه بیار که نمیتونی بری چه ...

باشه عزیزم از این به بعد اینم امتحان میکنم بخدا اونجا رفتن واسم کابوس شده از بس عذاب میکشم و معذب میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دقیقا مثل منی و شوهرت هم مثل شوهرمه و مادرش هم مثل مادرش حسود و عوضیع از ناراحت شدن شوهرت و مادر ...

نه عزیزم دست به زن نداره بداخلاق نیست ولی هرچی باب میلش نباشه و توقعات رو بجا نیارم تا مدتها باهام سرد میشه و روش باهام عوض میشه انگار یه آدم دیگه میشه تمام توقعاتی هم که داره در مورد مادر و خانواده حتی به زنداداش هاش هم تعصب داره در مقابل من! از جاری هام یه کلمه بد بگم یا گلایه بکنم پیشش فوری جبهه میگیره و سرد میشه باهام، که این اخلاقش از هزارتا فحش و کتک بدتره واسم

سلام عزیزم مادر شوهر منم کپیه مادرشوهرته،من عروس بزرگم خییییلی حسودیمو میکنه وقتی ی لباسی میگیرم قای ...

چقدر مث منی..منم بعداز شش سال از زندگی با مادرشوهر جدا شدم..اما موهای سرم سفید شد..دهه هفتادی ام ..خداروشکر که شما هم دارید مستقل میشید..واقعا بعدش طعم آرامش رو میچشید..اما هر از گاهی بازم سرو کله ش پیدا میشه برا حسادت و تجسس...اینطور ادما قلبشون مریضه..بجای اینکه بگن خداروشکر پسرم و عروسم خوشحال ک خوشبختند خداروشکر که دارند که بخرن و بپوشند اما حس حسادت و رقابتشون شعله ور میشه ..

عزیزم شما اگه بخوای گلایه کنی رابطت با شوهرت و زندگیت رو خراب میکنی، بخوای توی خودت هم بریزی میشه بغ ...

عزیزم از راهکارها و نظرات سنجیده ات ممنونم واقعا آرامش داد بهم حرفاتون عین خواهر ... راستش نه عزیزم😔هیچ کاری ندارم نه شغلی نه حرفه ای همسرم اجازه بیرون رفتن و کار دربیرون رو نمیده درسمم تموم کردم همش توی خونه و مشغول خانه داری، بخدا من راضیم به این شرایط اگه این زنیکه دست از یقه ام برداره با توی خونه موندن مشکلی ندارم به کارهای خونه علاقه دارم و یجوری خودمو مشغول میکنم اگه فکروخیال و جنگ های خیالی بااین زن راحتم بذارن