2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 31 پست
اصلا به سن ربط نداره، به ذات طرف، به درك متقابل طرف ربط داره، من دو تا از دوستام دبيرستان بوديم ازدو ...

این چه حرفیه

کی گفته به سن ربط نداره 

خدایی انقد کوته فکر نباشید 

اگه ایشون تجربه داشت با این آدم ازدواج نمی‌کرد 

شکر خدا خانوادم پشتمن فقط همسرم خیلی مریضه میترسم برم و دادگاه هم به من حق نده اون عوضیم طلاق ...

دادگاه باهمچین مردی حق رابه شمامیده مطمئن باش 

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با وکیل صحبت کنی عزیزدل.هر تصمیمی میگیری قبل بچه دارشدن بگیر

خودم از نامزدي قصد طلاق دارم اما هربار به امید اینکه بهتر میشه بخشیدم اما هر بار بدتر شده حالا با خودم میگم اگه الان طلاق نگیرم چند سال بعد باید با بچه طلاق بگیرم

چرا دوسال عقد بودی و دیدی ک رفتارش عوض شده بازم باهاش عروسی کردی؟ چرا عقد جدا نشدی؟

اول اینکه باهم فانیلیم و چند بار که تصمیم بر جدایی شده بزرگترا اومدن و پا درمیونی کردن گفتن بخاطر ما ببخش

و هربارم منِ ساده بخشیدم به امید اینکه بهتر بشه

این چه حرفیه کی گفته به سن ربط نداره  خدایی انقد کوته فکر نباشید  اگه ایشون تجربه داشت ...

اصلا به تحربه نيس ان شاءالله كه هيچوقت به مورداي سلامت روان برخورد نكني اصلا مشخص نميشه 

بعضيارو پزشكي قانوني هم نميتونه كاري كنه همه كه دارو نميخورن همه كه بيماريشون حاد نيس كه خودزني كنن 

پارانوئيديا به سختي ثابت ميشن و مراحل پايين باشن نميتوني ثابت كني فكرم ميكني همه چي عاليه 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

سلام عزیزم 

من ۱۸ سالگی عقد کردم اواخر ابان،بعد کنکورم سال ۹۹ ک کرونا بود و اخر مرداد برگزار شد جواب کنکور ک اومد من قبول شده بودم یونی،گفت برو اصلا من مشکلی ندارم.ثبت نام کردم کنکور بعد عقد گفت مگه تو فلانی ک میخوای بری دانشگاه 

۵ماه عقد بودم اردیبهشت ۱۴۰۰ اقدام کردم

شوهرم دقیقا مشکلات تورو داشت

من البته عقد بودم نذاشت دانشگاه برم،بددل بود شکاک بود،بددهن بود،بی فرهنگ بود،عرق خور بود،دهن بین بود به شدددت، ینی حرف حرف مامانش بود

انقد اذیتم کرد و دعوا راه انداخت و آبروریزی کرد توی این ۵ماه ک خدا میدونه

از اردیبهشت ۱۴۰۰ تا همین الان تو راه دادگاه و وکیل و کلی دردسره هنوزم جدا نشدم سنی طلاق نمیده کثافت

دادگاه باهمچین مردی حق رابه شمامیده مطمئن باش 

میدونم اما چجوری باید ثابت کنم

تنها مدرکی که دارم اینه که آثار خودکشی رو بدنش هست

که اونم مربوط به قبل نامزدی گفت اگه بله ندی خودمو میتشم و خودزنی کرد

میدونم اما چجوری باید ثابت کنم تنها مدرکی که دارم اینه که آثار خودکشی رو بدنش هست که اونم مربوط به ...

یه بار یواشکی ازکاراش باموبایل فیلم بگیر

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
سلام عزیزم  من ۱۸ سالگی عقد کردم اواخر ابان،بعد کنکورم سال ۹۹ ک کرونا بود و اخر مرداد برگزار ش ...

وای وای وای انگار از زبون من مینویسی بخدا

داغون داغونم

با ۱۹ سال سن هر دردی که بگی رو تجربه کردم 

تونستن ک میتونی خب 

ولی یک روند طولانی در پیش داری باید برای طلاق کفش اهنی پات کنی ک اعصاب فولادی داشته باشی من داغون شدم از زندگی باهاش ولی خب با اینکه الان داره میره تو دو سال کم کم ک تو راه طلاقم اما بهتر از زندگی با یک آدم سادیسمی داغونه

اول اینکه باهم فانیلیم و چند بار که تصمیم بر جدایی شده بزرگترا اومدن و پا درمیونی کردن گفتن بخاطر ما ...

یه زوجی هم تو فامیل ما باهم از اول ازدواجشون دعوا داشتن ازدواجشون فامیلی بود.بزرگترا هرسری میانجی گری میکردن.تا نوه دار شدن دیگه نتونستن با هم بسازن.اون شخصی هم که ریش سفیدی میکرد چندسال بود که مرده بود.با داشتن داماد و عروس و نوه طلاق گرفتن.خونواده عروسش هنوزم نمیدونن اینا طلاق گرفتن به خاطر حفظ آبرو.