سلام بچه ها سریع میرم سر اصل مطلب
۱۹ سالمه الان ۱۰ ماهه که ازدواج کردم و تو خونه خودمم قبل اونم دوماه تو عقد بودم.
من قبل نامزدی با همسرم دوست بودیم و به خواست خودم باهاش ازدواج کردم درحالی که هیچکس راضی نبود
دقیقا ۳ ماه بعد از نامزدی رفتاراش از این رو به اون رو شد به شدت عصبی پرخاشگر بهونه گیر و شکاک هست
اوایل میگفت چرا انقدر با داییت صمیمی هستی (ختلاف سنی من و داییم کمه و صمیمی هستیم)طوری که رفت داییمو تهدید کرد و بعد از اون داییم کلا بامن قطع ارتباط کرد فقط درحد سلام همین.
همیشه همین بوده سر هر چیز چرتی یه دعوایی راه انداخته که کل فامیل فهمیدن
خلاصه، من آدمی بودم که عاشق درس خوندن بودمم همسرم بهم وعده داد که اگه بعد ازدواج بریم فلان شهر من بهت اجازه میدم درس بخونی
و من بعد ازدواج اومدم جایی که با خونه پدریم ۲۰۰ کیلومتر فاصله دارم و هر دوهفته یا ۳ هفته یبار میبره و کلا ۱۲ ساعت میبینمشون
اینم بگم که کنکور شرکت کردم رتبمم خوب شد اما همسرم اجازشو نداد که برم
خلاصه بخوام بگم من الان شبانه روز فقط تو خونه میمونم چون هیچکسو ندارم فقط باشگاه میرم که اونم هر اتفاقی میفته همسرم تهدید میکنه که نمیزارم بری یا مثلا گوشیتو ازت میگیرم یا دیگه نمیبرم خونه بابات
من الان به معنای واقعی کلمه بریدم حتی چندین بار خواستم خودکشی کنم اما بخاطر پدر مادرم اینکارو نکردم
الان دیشب باز هم کلی فحاشی شنیدم ازش و تهدیدم کرد الان میخوام به پدرم زنگ بزنم که بیاد دنبالم و دیگه برنگردم و طلاق بگیرم
تصمیم من که برای طلاق قطعی هست اما میخواستم ببینم میتونم طلاق بگیرم یا نه