2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید میخوام طلاق بگیرم

1254 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها سریع میرم سر اصل مطلب

۱۹ سالمه الان ۱۰ ماهه که ازدواج کردم و تو خونه خودمم قبل اونم دوماه تو عقد بودم.

من قبل نامزدی با همسرم دوست بودیم و به خواست خودم باهاش ازدواج کردم درحالی که هیچکس راضی نبود

دقیقا ۳ ماه بعد از نامزدی رفتاراش از این رو به اون رو شد به شدت عصبی پرخاشگر بهونه گیر و شکاک هست

اوایل میگفت چرا انقدر با داییت صمیمی هستی (ختلاف سنی من و داییم کمه و صمیمی هستیم)طوری که رفت داییمو تهدید کرد و بعد از اون داییم کلا بامن قطع ارتباط کرد فقط درحد سلام همین.

همیشه همین بوده سر هر چیز چرتی یه دعوایی راه انداخته که کل فامیل فهمیدن

خلاصه، من آدمی بودم که عاشق درس خوندن بودمم همسرم بهم وعده داد که اگه بعد ازدواج بریم فلان شهر من بهت اجازه میدم درس بخونی

و من بعد ازدواج اومدم جایی که با خونه پدریم ۲۰۰ کیلومتر فاصله دارم و هر دوهفته یا ۳ هفته یبار میبره و کلا ۱۲ ساعت میبینمشون

اینم بگم که کنکور شرکت کردم رتبمم خوب شد اما همسرم اجازشو نداد که برم

خلاصه بخوام بگم من الان شبانه روز فقط تو خونه میمونم چون هیچکسو ندارم فقط باشگاه میرم که اونم هر اتفاقی میفته همسرم تهدید میکنه که نمیزارم بری یا مثلا گوشیتو ازت میگیرم یا دیگه نمیبرم خونه بابات

من الان به معنای واقعی کلمه بریدم حتی چندین بار خواستم خودکشی کنم اما بخاطر پدر مادرم اینکارو نکردم

الان دیشب باز هم کلی فحاشی شنیدم ازش و تهدیدم کرد الان میخوام به پدرم زنگ بزنم که بیاد دنبالم و دیگه برنگردم و طلاق بگیرم

تصمیم من که برای طلاق قطعی هست اما میخواستم ببینم میتونم طلاق بگیرم یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل فیلم ملی وراههای نرفته اش... عزیزم حتماحتما جداشو به خانوادت بگو تاپشتت باشن همچنین ادمی ارزش نداره کنارش باشی لیاقت نداره

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

اگه به بعضی از دوستان بر نمیخوره دلیلش ازدواج تو سن پایینه ..که احساس بر عقل غلبه میکنه و نمیتونی خیلی چیزا رو ببینی یا بپذیری 

تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............

اگه به بعضی از دوستان بر نمیخوره دلیلش ازدواج تو سن پایینه ..که احساس بر عقل غلبه میکنه و نمیتونی خی ...

دقیقا باهاتون موافقم

من تو اون سن کاملا احساسی بله دادم و به هیچ چیز دیگه ای فکر نکردم

وای پارانوئید  انگار دارم فیلم ملی و راه های نرفته اش رو میبینم

دقیقا همونه. فقط این که دست بزن نداره

ولی بخدا من حاصر بودم کتک بخورم آسیب جسمی ببینم

الان مثل یه زن ۷۰ ساله داغونم

چرا انقد زود ازدواج می‌کنید  به خدا آدم عصبی میشه  با این‌سن یه نامزدی طولانی اگه‌داشتی ...

اصلا به سن ربط نداره، به ذات طرف، به درك متقابل طرف ربط داره، من دو تا از دوستام دبيرستان بوديم ازدواج كردن يكيشونم ترم دو ليسانس ازدواج كرد، يكي ديگشونم كنكور داد ازدواج كرد، همشون خوشبختن خداروشكر

من درس خوندم دكتري گرفتم ٣٠ سالگي ازدواج كردم ، تو عقد جدا شدم 

انقدر همه چيو به سن ربط نديد

سنجيده و درست ازدواج انجام بشه درصد موفقيتش بالاس اگرن هبيماري هاي سلامت روان هيچوقت مشخص نميشه در صورت حاد بودن توي تست مشخص ميشه

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

مثل فیلم ملی وراههای نرفته اش... عزیزم حتماحتما جداشو به خانوادت بگو تاپشتت باشن همچنین ادمی ارزش ند ...

شکر خدا خانوادم پشتمن

فقط همسرم خیلی مریضه میترسم برم و دادگاه هم به من حق نده اون عوضیم طلاقم نده

بتونی طلاق بگیری یا نه یه وکیل یا آگاه به قانون میتونه بگه ولی رفتار شوهرت نتیجه ی ازدواج بعد از رفاقت نه ازدواج ازروی عشق یا سنتی چون قبل ازدواج باهم بودین الان هم فکر میکنه با دیگرانی حتی به داییت هم شک داره بامرد شکاک نمیشه زندگی کرد چون شک هم مثل خیانت افت زندگی زناشوییه