2777
2789
عنوان

از شوهرم چندشم میشه دست خودم نی

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 86 پست

یکی بود موقع غذا خوردن غذارو هورت میکشید حالا میخواست برنج باشه میخواست خورش یا آش باشع خداروشکر کمتر شده الان😂

بزودی برای این کاربر یه معجزه بزرگ رخ میده✌️😉                                                                                                    کاش منم یه بیشعورهِ بی احساس بودم که رفتار هیچکس برام مهم نیست؛ولی متاسفانه یه زود رنجهِ حساسِ عصبی ام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار کلا از همسرتون زده شدین واس همین عیباش بیشتر ب چش میاد اگه بهش علاقه داشتین عمرا ب این چیزا تو ...

تو اگه به کسی علاقه داشتی همش قاشق میزد به دندوناش علاقتو کم کم از دست نمیدادی؟

تمام هنر زندگی اینست،که در من چه می‌گذرد آن زمان که جهان در گذر است.
ناز گل نههههه  چون دیگه دوسش نداری نفس کشیدنشم رو اعصابته .... بوشم بدت میاد  ...

آخ گفتی بیشتر از اون خودت گناه داری یاد خودم افتادم💔😞

بزودی برای این کاربر یه معجزه بزرگ رخ میده✌️😉                                                                                                    کاش منم یه بیشعورهِ بی احساس بودم که رفتار هیچکس برام مهم نیست؛ولی متاسفانه یه زود رنجهِ حساسِ عصبی ام.
دقیقا منم یه جوری شدم یه جور خاصی گف😑 ولی عزی م همسرته ...باهاش آرام و متین صحبت کن انشالله که تر ...

میدونی چرا،؟ 

چون از دلم گفتم .  

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ناز گل نههههه  چون دیگه دوسش نداری نفس کشیدنشم رو اعصابته .... بوشم بدت میاد  ...

متوجه حرفت نشدم که چرا خودم گناه دارم چون دوسش ندارم و مجبورم ادامه بدم؟

آخ گفتی بیشتر از اون خودت گناه داری یاد خودم افتادم💔😞

چرا عزیزم؟ 

تجربه داری کسیو کنارت داشتی ک دوسش نداشتی؟؟؟ و اون حس بدو تجربه کردی؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

😃 ولی من حس میکنم با دندوناش جنگ داره

قدیما یکی هرکاری میکرد زنش طلاق نمیگرفت بهانه آورد نمیخوامش چون موقعی که برنج پاک میکنه وسینی تکون میده پسش میجنبه

من 1401اومدم تاپیکای قبلی مال خاله🙄
قاشق ب دندون بخوره چندشه؟چرا من تا حالا توجه نکردم 😐 ب نطر من خیلی هم مهم نیست شما چشمت ب غدای خودت ...

خیلی سعی میکنم حواسم پرت کنم ولی تامیاییم غذا بخوریم دقت میکنم ببینم بازم صدا درمیاره که میبینم آره بعد اشتهام کم میشه