2777
2789
عنوان

از شوهرم چندشم میشه دست خودم نی

| مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 86 پست
باز هفته ی ۵۰۰ کم نیست ؟  چون یسر دکترا میگن ماهی ۴ کیلو😶

دیروز صحبت یه کارشناس تغذیه رو گوش دادم گفت هفته ای ۵۰۰ خوبه که دچار یسری بیماریها نشید و اسمشونم گفت 

و تو سایتا همون ماهی ۴ کیلورو نوشته ولی خب خود من باکلی رعایت و ورزش هفته ای ۲۰۰ گرم کم میکنم🫥

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه
دیروز صحبت یه کارشناس تغذیه رو گوش دادم گفت هفته ای ۵۰۰ خوبه که دچار یسری بیماریها نشید و اسمشونم گف ...

اره درسته 

بدن تا بدن فرق داره 😂حالا ایشالا همون چیزی شی که میخای، من که کل عمرم رژیمم بازم چاقم😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره درسته  بدن تا بدن فرق داره 😂حالا ایشالا همون چیزی شی که میخای، من که کل عمرم رژیمم بازم چ ...

منم همیشه درحال رژیمم 😂دیگه ماهم به این شکل باید بگذرونیم🥹

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه
منم همیشه درحال رژیمم 😂دیگه ماهم به این شکل باید بگذرونیم🥹

هوم🤧حالا ایشالا موفق شی😍❤️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
منم تا عشقم کنارم بود اصلا بقیه برام مهم نبودن اونقدر با هم از ته دل خندیدیم و میخندیدیم ک تو خ ...

ببخشید چیشد ک ب این درجه نفرت رسیدید؟ ینی عادت کردید و عشق ازبین رفت؟ یا اون کاری کرده ک از چشم شما افتاده

ظهور خیلی نزدیکه🤌✌️📜⚔️🔊🫢😎

ببخشید چیشد ک ب این درجه نفرت رسیدید؟ ینی عادت کردید و عشق ازبین رفت؟ یا اون کاری کرده ک از چشم شما ...

هنوزم عاشقشم ....

نزدیک چهار سال میگذره یه شب و روز نشده گریه نکنم 

اون همه چیزم بود .....

ازدواج کرد .... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

وای خیلی سخته بعد عشق دیگران رو دیدن

با یه بچه ، داره طلاق میگیره .... 

همونقدر که برا ازدواجش سوختم برا طلاقش ناراحتم ...

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

پس عاشق واقعی هستی .من بودم دلم خنک میشد

اینجوری نیس  ، درد اون خنجره تو قلب خودم ،   

باورت میشع دیشب پیام داد ساعت دو نیم شب . بی جواب گذاشتم .  

فقط از خدا خواستم ایمانی بهم بده  که  نندازم خودمو وسط زندگی یه زن و بچه بیگناه . 

امضام بخون  من خودمو انداختم بغل خدا و خود خدا  هوامو خیلی داشته  ، برا من تموم شد ،  عاشقیم فقط یه بار بود ، و تا آخر عمرم قرار نیس. تجربه کنم     از همون خدا میخوام زندگیشو آروم کنه

پس عاشق واقعی هستی .من بودم دلم خنک میشد

نه که بی احساسم ،

نه که دیگه عاشق نیستم 

اتفاقا  از قبل هم بیشتر میخوامش ... 

ولی یاد گرفتم عشقو  قربونیه ، ارزش هام کنم ... 

درِ قلبمو با  قفلِ خدا بستم .... 

از خود خدا میخوام کمکم کنه