2777
2789
عنوان

از شوهرم چندشم میشه دست خودم نی

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 86 پست

میفهمم چی میگی. مامان بزرگ من خیلی با سر و صدا غذا میخورد، هر یه قاشقی که میخورد چندتا برنجم از دهنش می افتاد. به احترامش اصلا به روی خودم نمی آوردم ولی هر وقت باهاش سر یه سفره مینشستم دو سال از عمرم کم میشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناز گل چقدر حسهات آشناست واسم ... 

چقدر آشناست ....

راستش   فکر میکنم دیگه دوسش نداری ....

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

میفهمم چی میگی. مامان بزرگ من خیلی با سر و صدا غذا میخورد، هر یه قاشقی که میخورد چندتا برنجم از دهنش ...

فکر کن هر روز باهاش غذا بخوری

تمام هنر زندگی اینست،که در من چه می‌گذرد آن زمان که جهان در گذر است.
ناز گل چقدر حسهات آشناست واسم ...   چقدر آشناست ....  راستش   فکر میکنم ...

وای یه جوری شدم با این حرفت.شاید.از بس از اینکارا میکنه دیگه 

دندوناشو خوردکن پاهاشم همیشه بشور وموهاشونوبکن ناخوناشو از ریشه دربیار چنگالم نده دستش

عکس خودتی؟🙂

دقیقا منم یه جوری شدم

یه جور خاصی گف😑

ولی عزی م همسرته ...باهاش آرام و متین صحبت کن انشالله که ترک میکنه

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

قاشق ب دندون بخوره چندشه؟چرا من تا حالا توجه نکردم 😐 ب نطر من خیلی هم مهم نیست شما چشمت ب غدای خودت باشه چکارش داری

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

ناز گل نههههه

چون دیگه دوسش نداری نفس کشیدنشم رو اعصابته .... بوشم بدت میاد 

راه رفتنشم ، زشته ،  و.... آخ  و اخ .... ک  بیشتر از اون 

خودت گناه داری ، 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر