دقت کردین اگه اخبار زندگی و اتفاقاتی که برای سلبریتیا میوفته رو نشنویم خیلی صحبتامون باهم کمتر میشه؟
بذارین واضح تر بگم.. متاسفانه ماها عادت کردیم همش درباره زندگی دیگران من جمله همین سلبریتیا صحبت کنیم و نظر بدیم و قضاوت کنیم...
البته سوتفاهم نشه.. روی صحبتم اول از همه با خودمه فقط خواستم با شماهم به اشتراک بذارم♡
میگفتم.. ماها انتظار داریم اونا کاملا بی نقص باشن.. از ظاهرشون گرفته تا تصمیماتشون برای زندگی مثلا ازدواج هاشون یا روابطشون... به همه چی نظر میدیم و درحالی که از دور فقط تماشاگریم و نمیدونیم واقعا تو بطن زندگیشون چه اتفاقاتی میوفته و با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنن..
یسری رسانه ها و پیج ها و سایتای زرد هم از این موضوع برای سود خودشون استفاده میکنن و حتی درباره مسائل خصوصیشونم شایعه درست میکنن...
البته که قبول دارم بعضیاشون انگار از عمد فقط میخوان تیتر خبرا بشن و ممکنه هر چرت و پرتی بگن که فقط از تک و تا نیوفتن!... ولی در کل...
حرف من اینه.. به جای دنبال کردن اخبار زندگی بازیگرا و خواننده ها وبلاگرا و... بچسبیم به زندگی خودمون.. انقدر زندگی خودمونو با ویترینی که جلومون گذاشتن مقایسه نکنیم!
بجای خوندن مطالب روزانه سایتای زرد روزی ۱۵ دقیقه کتاب مفید بخون.. به خودت برس.. به پوستت به اندامت.. ورزش کن.. انقدر عکسای اینا رو نگاه نکن که هی حسرت بخوری چرا فلان بازیگر انقدر خوشبخته من نه! چرا انقدر خوشگله من نه... یا هرچی.. همه ماها زیباییم... زیبایی به درون ادمه.. به روح ادمه به اخلاق ادمه...!
هیچکس رنگ پوست و سایز بینی و چاقی ژنتیکیشو انتخاب نکرده... هیچکس انتخاب نکرده که فقیر به دنیا بیاد یا پولدار...
بجای اینجور مسایل رو موضوعاتی تمرکز کنیم که دست خودمونه... اخلاق، بیان، آگاهی...
ببخشید سرتونو درد اوردم♡
مرسی که تا اخر خوندی گل❤️
نظرتم خواستی بگو خوشحال میشم🤍