💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋... یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋... یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
......خیلی ناراحت کننده بود.... نفرینت گرفت تو همین دنیا خیلی عذاب کشیده پس کاش ببخشیش چون دیگ دست ...
ببخشش گناه دار
......خیلی ناراحت کننده بود.... نفرینت گرفت تو همین دنیا خیلی عذاب کشیده پس کاش ببخشیش چون دیگ دست ...
بابا کینه به دل نگیر
اونموقع که مجرد بودم ی خواب تو در تو دیدم ی شب خواب دیدم ی جایی ام بعد ی موجود وحشتناک بهم حمله کردش میدونستم جنه ترسیدم فرار کردم و یهو از خواب پریدم دیدم تو رختخوابم هستم بازم حس ترس رو داشتم یهو برگشتم دیدم اون موجود بالا سرمه و دوباره بهم حمله کرد یعنی قالب تهی کردم بعد دوباره یهو از خواب پریدم چند بار هی پریدم از خواب و دیدم تو رختخوابم هستم و فکر میکردم بیدار شدم ولی بازم تو خواب بودم و اون موجود حمله میکرد بهم دیگه آخر آخرش هم که بیدار شده بودم دیگه باور نمیکردم بیدارم همش دور و ورم رو نگاه میکردم چیزی حمله نکنه بهم خیلی وحشتناک بود
استارتر خوابو کلا نباید تعریف کرد😁 خوابای خوب ممکنه تعبیرشون عوض بشه خوابای بد ممکنه بدتر تعبیر ب ...
باشه عزیزم تعریف نمیکنم
اونموقع که مجرد بودم ی خواب تو در تو دیدم ی شب خواب دیدم ی جایی ام بعد ی موجود وحشتناک بهم حمله کردش ...
چه عجیب
خداروشکر عزیزم❤ درست میگی من یه حرف کوچیک تلخ میشنوم کلی ناراحت میشم💛 چ برسه به شما... ببخشید اگ ...
🥲