2777
2789
عنوان

از ترسناک ترین وعجیب ترین خاب های که دیدید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 99 پست
خواب دیدم توی سالن غسال خونه ام دورم پر از مرده هایی بود که روی تخت بودن، یه اتاق دیگه داشت رفتم تو ...

وااای خدایا چقدر وحشتناک💔

خدا لعنت کنه طلسم و طلسم کننده رو

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واله هدیه اش رو نمیدونم فقط میبینم گردنمه دوبارم هست میبینم این خوابو

یه نشونه ست کاش تعبیرشو بفهمی

گردنبنده قشنگه؟؟

طلاست؟

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...
خودمم دوست دارم بدونم  اره طلاست  واقعا هم خوشگله

پس خیره عزیزم

صاحب یه چیز با ارزش میشی شاید علم باشه شاید مال شاید یه اخلاق خوب شاید یه انسان..😍

یه صدقه هم بنداز

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...
در حقتون بدی کرده بود؟

خیلی ادم بیشعوری بود هرچند بزرگ طایفه بود ولی علنا بهم افترا جن... زد، حالا چرا چون شوهرم عاشق شده بود و طلاقم داد 😑

کلا بامن بی دلیل بد بود. همه میخندیدن من میخندیدم میگفت دهنتو ببندد تو صدات بده. یه جوری همیشه حرف میزد که منو به باد کتک داداشام و عموم بده. چرا؟ چون جداشده بودم.

الهی از عذاب قبر در امان نباشه. 

بهش گفته بودم درد من برا خودم کافیع چرا اذیت میکنی الهی به حالی بیفتی که اسم خودتم یادت بره. زمین گیر شی و نتونی به راست و چپ هم بشی. زبونت کلمه شهادت نیاره. 

همشون مو به مو شدن

چیکارکرده باهاتون مگه؟

خیلی ادم بیشعوری بود هرچند بزرگ طایفه بود ولی علنا بهم افترا جن... زد، حالا چرا چون شوهرم عاشق شده بود و طلاقم داد 😑

کلا بامن بی دلیل بد بود. همه میخندیدن من میخندیدم میگفت دهنتو ببندد تو صدات بده. یه جوری همیشه حرف میزد که منو به باد کتک داداشام و عموم بده. چرا؟ چون جداشده بودم.

الهی از عذاب قبر در امان نباشه. 

بهش گفته بودم درد من برا خودم کافیع چرا اذیت میکنی الهی به حالی بیفتی که اسم خودتم یادت بره. زمین گیر شی و نتونی به راست و چپ هم بشی. زبونت کلمه شهادت نیاره. 

همشون مو به مو شدن