2777
2789
عنوان

کاربری ها یادم نمیمونه

219 بازدید | 38 پست

واسه شماهم پیش اومده تو تاپیک یکی با یکی دیگه از کاربرا بحثتون بشه بعد خودش تاپیک بزنه و شما تو تاپیکش شرکت کنید؟😐

من اصلا یادم نمیمونه. بعضیا هم خودشون مقصرن و یهو میان میپرن به آدم بد و‌بیراه میگن ولی من اسمشون یادم نمیمونه

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

یبار همین طوری شد

ولی یکی و یادم هست ک اونم منو یادش هست 

کاریش ندارم ، ولی یبار تو یک تاپیک داشتیم حرف میزدیم اومد به طرف گفت بااین کاربر بحث نکن از من میشنوی 

منم دیدم دخالت کرد دوباره بحث شد

💕🌸☘️🌹

یبار همین طوری شدولی یکی و یادم هست ک اونم منو یادش هست کاریش ندارم ، ولی یبار تو یک تاپیک داشتیم حر ...

بعضیا بلانسبت مرض دارن کلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش طرف یکاریش هست باز نبینه تورو هم ناراحت کنه

منم یکی رو‌ الان یادم مونده. تو یه تاپیکم اومده چرت و پرت گفته. بعد یجا دیگه تاپیک زدن اونجام منو ریپلای کرده بحث کرده. عقده ای هستن

نه من همیشه یادم می مونهحتی سعی میکنم تا حد امکان تو تاپیکی که اون فرد کامنت گذاشته هم کامنت نذارم ی ...

خوبه یادت میمونه. من توجه نمیکنم به اسمشون

باید از این به بعد بیشتر توجه کنم یادم بمونه

من تک تک اونایی که بهم توهین کردن رو یادمه متاسفانه ادم کینه ای هستم

منم کینه ای هستم فقط یادم نمیموند. دیگه سعی میکنم یادم بمونه

خوبه یادت میمونه. من توجه نمیکنم به اسمشونباید از این به بعد بیشتر توجه کنم یادم بمونه

البته اخلاق تو خوبه چون خودت اذیت نمیشی

ولی متاسفانه من جز اونایی هستم که کوچیکترین حرف ها تا همیشه یادم می مونه

مثلا حتی یه سری اسم ها هستن وقتی می‌شنوم حالم بد میشه

به خاطر اینکه آدم هایی با همون اسم اذیتم کردن