2777
2789

که براتون اتفاق افتاده 

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادآوریش حالمو بهم میزنه وحشتناک تر از خودش تعبیر شد

خوب بگو

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗

من همیشه یه خواب سریال وار میبینم ولی خیلی کم مثلا سالی یبار

که یجا دراز کشیدم مامانم با یه چهره استخونی و وحشتناک میاد سمتم و ناخوناشو فرو میکنه بین دنده هام

منم نمیتونم تکون بخورم و اون حس فرورفتگی و مور مور شدن دنده هام وقتی بیدار میشمم هست و از این خواب واقعا متنفرم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
به نام خدا خواب میبینم عموپورنگ شوهرمه بای

😂نه صادقه باشه

درباره فوت عزیزترینم بود که اتفاق افتاد

خدا رحمت کنه

رابطه با پدربزرگم که تازه مرده بود، خیلی وحشتناک بود لخته لخت بودیم دختر عمویی دارم ۱۳سالشع اونم لخت بود تو خواب قشنگ رابطه جنسی رو حس کردم دخو.. . 

بیدار شدم حس چندش بهم دست داد چقدر داد و گریه میکردم رفتم حموم با سنگ پا خودمو میشستم

من چند ساله پشت سر هم بچه کوچیک یا تازه ب دنیا اومده میدیدم یا گشنش بود یا مریض یا دستو پا خونی یا داشت میمرد من کمکش میکردم حالش بهتر میشد تو خوابم

الان کمتر میبینم شاید تو ماه یکی دو بار  خیلی اولش میترسیدم ب هر کی ک نزدیکم بود میگفتم بچت خوبه مشکلی نداره 

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛

همین دیشب با خدا حرف زدمو خوابیدم خواب خیلی عجیبی دیدم ولی تعریف نمیکنم برای کسی.کلا اعتقاد دارم خوابو نباید تعریف کرد .اولین نفری ک تعبیرش کنه همون اتفاق میفته.

خدای مهربون شکرت😍