2777
2789
عنوان

از ترسناک ترین وعجیب ترین خاب های که دیدید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 99 پست
شرکت کن 😉😅

هنه تاپیک هاشون ۴۰۰ تا پست داشته مال من نه 😐😭

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزممم..خدا به دلت شادی بده🥲🧡💛💚💚💙💜 اره اگه از ته قلبت ببخشی  از خدا بخواه غم هات ...

مرسی عزیزدلم 

خداکنه بتونم بهم خیلی ظلم کردن ۸سال زندگیمو عقب انداختن ممنون از دعای قشنگت غرق آرامش باشی 😘😘❤

من خوابام اکثریت ترسناک وناواضح ان یعنی یجوری ان که نمیشه تعریف کرد ولی خودم بیدارمیشم از ترس هزاربا ...

وا

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
مرسی عزیزدلم  خداکنه بتونم بهم خیلی ظلم کردن ۸سال زندگیمو عقب انداختن ممنون از دعای قشنگت غرق ...

😂هشت سال تو جبهه بودی

واقعا ۵سال اول همشو اشک ریختم نمیتونم بخندم چون بدگذشت سخت گذشت همین الانم ک یادآوری میشه قلبم بازمی ...

منم همچین اتفاقی برام افتاده قسمت هست ولش 

واقعا ۵سال اول همشو اشک ریختم نمیتونم بخندم چون بدگذشت سخت گذشت همین الانم ک یادآوری میشه قلبم بازمی ...

😐😭میفهمم چی میگی کاملا

خدا بهت آرامش بده همیشه میرم بخابم شبت خوش

شبت خوش