2777
2789
عنوان

دلم طلاق نمیخواد چیکار کنم اخه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 69 پست
فعلا که کاری نکردم فعلا باید وکیل اقدام کنه

مهریه تو کم نکن مشکل اونه طلاق 

میخواست موقع ازدواج پای مهریه امضا نکنه الآنم باید بده بعد طلاق اینقدر خرج ها زیادهه اصن یک قرونم از مهریت نگذر بگذری بعد تو می‌ریزه پای اونی که بخاطرش میخواد طلاقت بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی نمیخوادت عزیزم بهتره جدا بشی توافقی جدا شو که پول وکیل ندی 

شاید شوهرت با یکی است 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
۳۰۰ نقدی ۱۴ تا سالانه یکی بهم گفت ماشینم ۷۰۰ میارزه با ۳۰۰ قید ۱۴تارو بزن من خودم نخواستم

خب ساده الان مهریتو بزاری اجرا هم پولای بانکیش هم ماشین اموالش توقیف میشه هم اونا مال تو میشه هم مجبوره هر چند ماه سکه هاتو بده

وقتی نمیخوادت عزیزم بهتره جدا بشی توافقی جدا شو که پول وکیل ندی شاید شوهرت با یکی است

نمیشه که زندگی منو دوباره خراب کنه ۳۰۰ به قول خودش بندازه جلوم بره

وقتی نمیخوادت عزیزم بهتره جدا بشی توافقی جدا شو که پول وکیل ندی شاید شوهرت با یکی است

غیرتوافقی هم باشه نیازی به گرفتن وکیل نیست الان هر ماده و قانونی رو سرچ کنید تو اینترنت هست لایحه هم میتونید از دفتر قضایی بزنید پرونده رو پیش ببرید خیلی راحت

Stay hungry stay foolish

خب ساده الان مهریتو بزاری اجرا هم پولای بانکیش هم ماشین اموالش توقیف میشه هم اونا مال تو میشه هم مجب ...

حالا نمیدونم تهدیده یا ن گفته میخوام مصالحت آمیز حل بشه 

نمیشه که زندگی منو دوباره خراب کنه ۳۰۰ به قول خودش بندازه جلوم بره

توافقی جدا نشی ها بگو خودت میخوای طلاق بدی طلاق از سوی زوج باشه حتما توافقی جدا بشی حجره المثل فکر کنم باشه یادم شده چند ساله بهت تعلق نمیگیره