2777
2789

امروز دخترم و همکلاسیش ساعت تفریح اسکیت پوشیدن مدیر دعوای دخترم کرده که فک می‌کنی فقط خودت اسکیت داری و بقیه ندارن

نه از این خبرها نیست 

بهش گفته از دستت عاصی شدم خسته شدم 

ولی به همکلاسی دخترم چیزی نگفته 

به مدیر ک پیام دادم گفت دیروز پوشیده بود تو کلاس 

از دستش عصبانی بودم 

منظورش این بود که عصبانیت دیروز رو امروز سر دخترم خالی کرده بود 

مدیر حق داره 

بچه ت درست تربیت کن

نه درخواست دوستی نه تگ  و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ،  میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذار دخترت اسکیت ببره

من خودم از وقتی معلم مدرسه شدم متوجه شدم چقدر اداره یه مدرسه سخته، به خصوص نسل الان که نصفشون اصلا بلد نیستن با بزرگتر صحبت کنن، با لحن دستوری صحبت میکنن و حرف گوش نمیدن

۲۰۰ دانش آموز اونجاست و باید همه رو ساکت کرد و... 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

مقصر شمایی مه هنوز نمیدونی تو مدرسه فرزندت چی باید همراه ببره چی نبره

متاسفانه زندگی اونجایی بد شد که یکی مثل شما قضاوت زود هنگام می‌کنه .بخاطر المپیاد ورزشی با حضور مربی اجازه بردن اسکیت داشتن محض اطلاع شما 

نذار دخترت اسکیت ببرهمن خودم از وقتی مربی مدرسه شدم متوجه شدم چقدر اداره مدرسه سخته، به خصوص نسل الا ...

عزیزم بخاطر المپیاد ورزشی دارن تمرین میکنن .دخترم کنار مربی ی جا وایساده بوده

حق با مدیر بوده .مگه پیست رفتن

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

کلاس درس جای اسکیت بردن نیست

زنگ ورزش و بخاطر مسابقه بخاد بپوشه ایرادی نداره 

مو فرفری ته تغاری و لوس🩷🪽🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️ درسخون🧠°🎀A girl with big goals°اُ هَمه عیبِ تُ گیرَد تآ بپوشَد عیبِ خود🌱