2777
2789
عنوان

از ترسناک ترین وعجیب ترین خاب های که دیدید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 99 پست
تهمت ناروا زد اون دنیا بدجور پاش گیره

خخ موضوع تاپیک رو  تبدیل به چیا کردید

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ادم بیشعوری بود هرچند بزرگ طایفه بود ولی علنا بهم افترا جن... زد، حالا چرا چون شوهرم عاشق شده ب ...

......خیلی ناراحت کننده بود....

نفرینت گرفت تو همین دنیا خیلی عذاب کشیده پس

کاش ببخشیش چون دیگ دستش از دنیا کوتاهه...

در حقت بدی کرده ولی مطمئنم اگه ببخشیش خیلی اتفاقای خوبی میفته چون بخشیدنش کار راحتی نیست 

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...
......خیلی ناراحت کننده بود.... نفرینت گرفت تو همین دنیا خیلی عذاب کشیده پس کاش ببخشیش چون دیگ دست ...

ببخشش گناه دار

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
......خیلی ناراحت کننده بود.... نفرینت گرفت تو همین دنیا خیلی عذاب کشیده پس کاش ببخشیش چون دیگ دست ...

بابا کینه به دل نگیر

استارتر خوابو کلا نباید تعریف کرد😁

خوابای خوب ممکنه تعبیرشون عوض بشه

خوابای بد ممکنه بدتر تعبیر بشن و...

وقتی خواب دیدی اگه خوب بود خدارو شکر کن صدقه بنداز

بد هم بود صدقه بنداز😁

اونموقع که مجرد بودم ی خواب تو در تو دیدم ی شب خواب دیدم ی جایی ام بعد ی موجود وحشتناک بهم حمله کردش میدونستم جنه  ترسیدم فرار کردم و یهو از خواب پریدم دیدم تو رختخوابم هستم بازم حس ترس رو داشتم یهو برگشتم دیدم اون موجود بالا سرمه و دوباره بهم حمله کرد یعنی قالب تهی کردم بعد دوباره یهو از خواب پریدم چند بار هی پریدم از خواب و دیدم تو رختخوابم هستم و فکر میکردم بیدار شدم  ولی بازم تو خواب بودم و اون موجود حمله می‌کرد  بهم دیگه آخر آخرش هم که بیدار شده بودم دیگه باور نمیکردم بیدارم همش دور و ورم رو نگاه میکردم چیزی حمله نکنه بهم خیلی وحشتناک بود 

الان زندگی من خوبه. دنیامو جهنم کرد چیو ببخشم که راحت باشه؟ نه من دلم اونقدر بزرگ نیست متاسفانه 🌹

خیلی ادم بیشعوری بود هرچند بزرگ طایفه بود ولی علنا بهم افترا جن... زد، حالا چرا چون شوهرم عاشق شده ب ...

وای چقدر بده که اینجور آدما نزدیک آدم باشن

حق داشتی نفرینش کنی 

ولی اگه میشه حالا که فوت شده ببخشش یا اصلا نفرینش نکن دستش از دنیا کوتاهه اگرم نمیتونی من هیچ اصراری ندارم چون واقعا حقو بهت میدم 

استارتر خوابو کلا نباید تعریف کرد😁 خوابای خوب ممکنه تعبیرشون عوض بشه خوابای بد ممکنه بدتر تعبیر ب ...

باشه عزیزم تعریف نمیکنم

اونموقع که مجرد بودم ی خواب تو در تو دیدم ی شب خواب دیدم ی جایی ام بعد ی موجود وحشتناک بهم حمله کردش ...

چه عجیب

الان زندگی من خوبه. دنیامو جهنم کرد چیو ببخشم که راحت باشه؟ نه من دلم اونقدر بزرگ نیست متاسفانه 🌹

خداروشکر عزیزم❤

درست میگی من یه حرف کوچیک تلخ میشنوم کلی ناراحت میشم💛 چ برسه به شما...

ببخشید اگ دخالت کردم💚

خداروشکر عزیزم❤ درست میگی من یه حرف کوچیک تلخ میشنوم کلی ناراحت میشم💛 چ برسه به شما... ببخشید اگ ...

🥲