2777
2789
عنوان

از ترسناک ترین وعجیب ترین خاب های که دیدید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 99 پست
۴ بار شایدم بیشتر خواب میبینم کوچه خونه قبلیمون با چاقو میان برام منم فرار میکنم  چقدر زجر میک ...

ببخشید خندم گرفت😂😂🤣

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین دیشب با خدا حرف زدمو خوابیدم خواب خیلی عجیبی دیدم ولی تعریف نمیکنم برای کسی.کلا اعتقاد دارم خوا ...

توروخدا بگو خوب بود یا بد بود؟ من خیلی دوس دارم وقتی باخدا حرف میزنم تو خواب یه نشونه ای چیزی بهم بده ولی خوابام همش ناواضح ان

تعبیرش اینه ارث و منفعتی بهتون از طرفش میرسه

ازش شر نرسه خوبی نمیرسه. 

من اصن عیادتشم نرفتم از خدا خواسته بودم اگه ناحقه به سختی جون بده دقیقا همونجوری هم شد. داداشم فیلمشو نشون داد بهم (چون سکته کرده بود کلا زمینگیر بود حرف نمیزد جز یک کلمه تکراری، گردنشم نمیچرخید حتی) . فیلمو نشون داد هرکی هرچی میپرسید بابا بزرگم میگفت نرگس. 

روز مرگشم میگه از صبح بی وقفه واضح و غیر واضح میگفت نرگش گس، صدام میزد. ولی نرفتم دیدنش گوربه گور شد

رابطه با پدربزرگم که تازه مرده بود، خیلی وحشتناک بود لخته لخت بودیم دختر عمویی دارم ۱۳سالشع اونم لخت ...

اینا خواب های شیطانی هستن عزیزم یعنی کسایی که شب بدون بسم الله میخوابن شیطان میتونه وارد خواب هاشون بشه به شکل های مختلف که اونا رو وادار به کار فحشا بکنه

منم از این خوابا میدیدم نمیدونم کجا خوندم قبل خواب حتی اگه یه بسم الله الرحمن الرحیم هم بگی شیطان دیگه نمیتونه وارد خوابت بشه من آیت الکرسی هم میخونم دیگه از اونوقت از این خوابا نمیبینم

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😊
توروخدا بگو خوب بود یا بد بود؟ من خیلی دوس دارم وقتی باخدا حرف میزنم تو خواب یه نشونه ای چیزی بهم بد ...

خوب بودا

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
توروخدا بگو خوب بود یا بد بود؟ من خیلی دوس دارم وقتی باخدا حرف میزنم تو خواب یه نشونه ای چیزی بهم بد ...

استرس و ترس بالایی داشت ولی اخر خواب خوب تموم شد. بنظرم خیییلی خوب بود یجور نشونه از طرف خدا بود

خدای مهربون شکرت😍
اینا خواب های شیطانی هستن عزیزم یعنی کسایی که شب بدون بسم الله میخوابن شیطان میتونه وارد خواب هاشون ...

من چون ترسو ام هم تختم حالت دقیقا رو به قبله هست. هم قبل خواب همیییشه سه تا صلوات و بسم الله میگم فوت میکنم اطرافم