خدا منو بکشه امشب بهش گفتم بمیری که انقدر سرفه میکنی 😭😭😭😭ریز ریز اشک می ریخت از اول مهر که مدرسه میره مریضه همش سرفه ها ش اصلا خوب نمیشه یه هفته خوب میشه باز شروع میشه دیگه هیچ دارویی نمونده بدم بهش دکترش گفت ببر مرکز اسم والرژی یعنی ببرمش اونجا خوب میشه بعضیا میگن برگ زیتون بجوشونین جواب میده یعنی فقط اینکارو نکردم
اره واقعا سخته بچه های منم همینن از آذر تا الان مریضن دخترم کوچک هشت ماهه س
خیلی بخدا افسردگی گرفتم ده روز پیش اموکسی کلاو داد دکترش برا سینوزیت دورزه قطع کردم امشب باز میخوابید میگفت گلوم درد میکنه اخه موندم چیکار کنم با این بچه چقدر چرک خشکن بخورن اخه میاره بچه ۴ سالمم مریض میکنه همش کلا دکترم
خواهرزادم هم اوله .دقیقا همش سرفه میکنه.دکتر ریه و آسم هم بردش بهش گفت ک هوای خوزستان چون آلوده اس اینجور شده.مدرسه ک میره نباید بدوه نباید زیاد بازی کنه.دیگه خواهرم خودش تو خونه درسش میده هفته ای ۳روز فقط میفرستش
اره نمیدونم چه کوفتیه که افتاده به جون بچه ها منم پسرم قبلاً حتی وقت سرماخوردگی هم دو روز بیشتر سرفه نمیکرد الان دو ماه که سرفه میکنه از بس امسال دو تاشون و بردم دکتر خسته م ،سرفه پسرم شده کابوس زندگیم
سلام اگه مشکل سرفه های پسرتون هنوز باقی هست پیام بدید تا درمان قطعیشو بهتون بگم.مطمعن باشید قطعا درمان میشه.چون خودم این راه رو رفتم و خیلی اذیت شدم و نهایتا متوجه شدیم مشکل چیه.بچه من هم دقیقا مثل پسر شماست و خداروشکر تونستیم درمان روپیدا کنیم.