2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از سرفه ها ی پسرم ۴ ماهه سرفه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 18897 بازدید | 200 پست

ماست هم تا وقتی خوب نشده نخوره بهتره‌ انگار بیشتر تحریک میکنه. 

حتما ویتامین سی بخوره. 

گل پسرتون رو نوازش کنید و از دلش دربیارین غصه نخوره😔بگین از نگرانی نفهمیدم چی میگم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخور سرد میزاشتم اما هیچ فایده ای نکرد براش درموندم بخدا 

عزیزم تا یک هفته حوله گرم کن شبا بزار روی قفسه سینش از زیر لباس یعنی با بدنش تماس داشته باشه و اینکه مراقب باش خیلی داغ نباشه که اذیت بشه بعد این رو بذار تا صبح بمونه و بردار یعنی قبل از خواب بذار به امید خدا جواب میده من امتحان کردم ررای دخترم خوب بود دیگه نمی دونم چطور باشه 

من خودم آخر سر با همین خوب شدم.  بعد از کلی داروی گوارش و پزشک آسم و آلرژی نهایتا  به این ...

ممنونم والا دیروز بردمش متخصص ریه گفت عکس بنداز ریش سالمه سمت راستش سینوزیته والا کواموکسی کلاو داده پردنیزولون داده یه عالمه داروی دیگه 

ممنونم والا دیروز بردمش متخصص ریه گفت عکس بنداز ریش سالمه سمت راستش سینوزیته والا کواموکسی کلاو داده ...

سلام پسرتون خوب شد؟ پسر منم پنج سالشه نزدیک ۷۰ روزه سرفه می‌کنه اوایلش آبریزش بینی داشت با ترشحات سبز خوب شد ولی سرفه ش موند بعد یه ماه باز آبریزش بینی و ترشح بینی داره سرفه ش که دوماه قطع نشده مخصوصا اول صبحی خیلی سرفه می‌کنه سرفه هاش خلطی ،تو را خدا جواب بدین 

سلام پسرتون خوب شد؟ پسر منم پنج سالشه نزدیک ۷۰ روزه سرفه می‌کنه اوایلش آبریزش بینی داشت با ترشحات سب ...

سلام والا نه دوره ای اسپری سروفلو میزنم اسپری بینی رستانکس و قرص مونته لوکاست ولی یهرچند روز خوب میشه باز تا سرما میزنه سرفه میکنه پسر من سینوزیته واقعا کلافم چند ماهه ارزو شده خوب شدنش برام درضمن شیر الاغ رو هم امتحان کنید خیلی تاثیر داره 

سلام والا نه دوره ای اسپری سروفلو میزنم اسپری بینی رستانکس و قرص مونته لوکاست ولی یهرچند روز خوب میش ...

انشالاه زودتر خوب بشه ،از کجا میشه پیدا کرد؟ البته من دو روزه که شیر زردچوبه بهش میدم احساس میکنم خیلی بهتر شده یه لیوان قبل خواب یه لیوان بعد از بیدار شدن در صبح

بله همون 

برای حساسیت مینویسن؟ من پسرم سری قبل دکتر بردم گفت گوشش عفونت داره آموکسی کلاو داد خوردش ولی احساس میکنم گوشش هنوز عفونت داره و سرفه هاش بخاطر اونه می‌خوام پیش متخصص حلق و گوش و بینی ببرم 

خدا لعنتم کنه تند تند ابجوش میخورد سرفه نکنه من حرف بهش بزنم واقعا کم اوردم یه دختر ۴ ساله هم دارم ه ...

اره واقعا سخته بچه های منم همینن از آذر تا الان مریضن دخترم کوچک‌ هشت ماهه س