خدا منو بکشه امشب بهش گفتم بمیری که انقدر سرفه میکنی 😭😭😭😭ریز ریز اشک می ریخت از اول مهر که مدرسه میره مریضه همش سرفه ها ش اصلا خوب نمیشه یه هفته خوب میشه باز شروع میشه دیگه هیچ دارویی نمونده بدم بهش دکترش گفت ببر مرکز اسم والرژی یعنی ببرمش اونجا خوب میشه بعضیا میگن برگ زیتون بجوشونین جواب میده یعنی فقط اینکارو نکردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخور سرد میزاشتم اما هیچ فایده ای نکرد براش درموندم بخدا
عزیزم تا یک هفته حوله گرم کن شبا بزار روی قفسه سینش از زیر لباس یعنی با بدنش تماس داشته باشه و اینکه مراقب باش خیلی داغ نباشه که اذیت بشه بعد این رو بذار تا صبح بمونه و بردار یعنی قبل از خواب بذار به امید خدا جواب میده من امتحان کردم ررای دخترم خوب بود دیگه نمی دونم چطور باشه
ممنونم والا دیروز بردمش متخصص ریه گفت عکس بنداز ریش سالمه سمت راستش سینوزیته والا کواموکسی کلاو داده ...
سلام پسرتون خوب شد؟ پسر منم پنج سالشه نزدیک ۷۰ روزه سرفه میکنه اوایلش آبریزش بینی داشت با ترشحات سبز خوب شد ولی سرفه ش موند بعد یه ماه باز آبریزش بینی و ترشح بینی داره سرفه ش که دوماه قطع نشده مخصوصا اول صبحی خیلی سرفه میکنه سرفه هاش خلطی ،تو را خدا جواب بدین
سلام پسرتون خوب شد؟ پسر منم پنج سالشه نزدیک ۷۰ روزه سرفه میکنه اوایلش آبریزش بینی داشت با ترشحات سب ...
سلام والا نه دوره ای اسپری سروفلو میزنم اسپری بینی رستانکس و قرص مونته لوکاست ولی یهرچند روز خوب میشه باز تا سرما میزنه سرفه میکنه پسر من سینوزیته واقعا کلافم چند ماهه ارزو شده خوب شدنش برام درضمن شیر الاغ رو هم امتحان کنید خیلی تاثیر داره
سلام والا نه دوره ای اسپری سروفلو میزنم اسپری بینی رستانکس و قرص مونته لوکاست ولی یهرچند روز خوب میش ...
انشالاه زودتر خوب بشه ،از کجا میشه پیدا کرد؟ البته من دو روزه که شیر زردچوبه بهش میدم احساس میکنم خیلی بهتر شده یه لیوان قبل خواب یه لیوان بعد از بیدار شدن در صبح
برای حساسیت مینویسن؟ من پسرم سری قبل دکتر بردم گفت گوشش عفونت داره آموکسی کلاو داد خوردش ولی احساس میکنم گوشش هنوز عفونت داره و سرفه هاش بخاطر اونه میخوام پیش متخصص حلق و گوش و بینی ببرم