2777
2789

خیلی برام جای  تعجبه آدمیه که هرروز باید زنگ بزنه ببینه چه خبره نهایت دیر زنگ زدنش یه روز درمیونه بعد شوهرم بهش گفته بود مریضم فقط روز اولی یه پیام داد که مواظب باش بچه ازت نگیره همین الان ۴ روز گذشته یه زنگ نه به من نه به شوهرم نزده ،حالا دیشب به شوهرم گفتم میخوای تو یه زنگ بزن یه حالو احوال بگیر گفت نه ما مریضیم اون باید حال بپرسه ولش کن ، نمیدونم مادرشوهرم  باز از چیزی ناراحته اینجوری میکنه یا چیز دیگه 

💙

کجای کاری؟ من زاییدم بهم زنگ نزد اولین نوشم بود. خدا بیامرز ولی هیچچچچچچچچچچچچوقت یادم نمیره....

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهتره بیخیال باشی.. 

من ک نه مادرشوهرم بهم زنگ میزنه نه من به مادرشوهرم 😂 خودمو درگیر نمیکنم کلن🥴

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

بدرک وقتی اون هم مریض شد تونه زنگ بزن نه برو عیادت کلا باعروسامشکل دارن نمیدونم چرا حالا اگه دخترشون مریض بشه پنج هزار بار زنگ میزنن اصلا میرن خونشون لعنتیا

بدرک وقتی اون هم مریض شد تونه زنگ بزن نه برو عیادت کلا باعروسامشکل دارن نمیدونم چرا حالا اگه دخترشون ...

والا خودش مریض بشه باید دم به دقیقه حال بپرسیم دلنوشته بفرستیم غذا بفرستیم

💙