خیلی برام جای تعجبه آدمیه که هرروز باید زنگ بزنه ببینه چه خبره نهایت دیر زنگ زدنش یه روز درمیونه بعد شوهرم بهش گفته بود مریضم فقط روز اولی یه پیام داد که مواظب باش بچه ازت نگیره همین الان ۴ روز گذشته یه زنگ نه به من نه به شوهرم نزده ،حالا دیشب به شوهرم گفتم میخوای تو یه زنگ بزن یه حالو احوال بگیر گفت نه ما مریضیم اون باید حال بپرسه ولش کن ، نمیدونم مادرشوهرم باز از چیزی ناراحته اینجوری میکنه یا چیز دیگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منو دخترمم رفتیم دکتر ..فقط چند روز پیش یه پیام داد که دکتری بچه چیشد ..همین ..اصلا نپرسید خودت چیکار کردی ..یعنی اینقدر به خودشون زحمت نداد که ظاهر هم حفظ کنه..بعد من هر روز شوهر و دخترشو شام میگم بیان اینجا چون خودش الان شهرستانه..در این حد بیشعور شده ..حالا مشکلی هم نداشتیم ..نمیدونم باز چی تو اون مغز خرابش میگذره
من که تا اخر عمرم عنمم حسابش نمیکنم تو عقد حامله شدم شوهرم و خانوادش گفتن سقط همین مادرشوهر عفریته رفت زنگ زد غیرقانونی یه دکتر سقط پیدا کرد بعدم پیام داد ک تو دختر نیستی بچم سقط کردی ارزشی نداری برات خونه بگیریمو عروسی 😒
الهی خبر مرگش هرچه زودتر بیاد به شوهرمم گفتم حتی بچه دارم شدم نمیزارم حتی ببینتش
حالا خوبه شوهرت اینو میفهمه که وظیفه مادرش چیه . شوهر من باشه میگه چه توقعایی داری از مادر بد ...
نه شوهرم خیلی رو این چیزا حساسه چون مادرشوهرم اینجوری رفتار کرده ،خدا نکنه گوشیمو سایلنت باشه زنگ بزنه جواب ندیم کلی سر آدم حرف میزنه که زورت میاد جواب بدی فلان،شوهرمم از خودش یاد گرفته میگه الان ما مریضیم باید یه زنگ میزد چطور موقع های دیگه دم به دقیقه زنگ میزد
بله.... خودشو میکشت ک برام نوه بیار بچه دار شید بعد ک حامله شدم دیگ کلا بهم زنگ نزد.در صورتی ک از او ...
حتی زایمانم کردم ی زنگ بهم نزد ن تو بیمارستان ن وقتی اومدم خونه مامانم... تازه روز دومش شوهرم اومد گفت بچه رو بده ببرم مامانم ببینش ک دعوای بدی راه افتاد... ولی هیچوقت از ذهنم پاک نمیشه با اینکه مرده.... تا عمر دارم فراموش نمیکنم
اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
بله.... خودشو میکشت ک برام نوه بیار بچه دار شید بعد ک حامله شدم دیگ کلا بهم زنگ نزد.در صورتی ک از او ...
خيلي عجيبه، ديگه اين كه شادي بوده و نوه خودش بوده اصلا بايد خودشو ميكشته از خوشحالي... حالا مادرشوهر من برادر جوونم فوت كرد فقط يه زنگ زد، باورتون ميشه، عين آدم هفت پشت غريبه. فقط يك بار زنگ زد.نه ختم اومد نه خونه اومد نه ديگه زنگ زد!
خيلي عجيبه، ديگه اين كه شادي بوده و نوه خودش بوده اصلا بايد خودشو ميكشته از خوشحالي... حالا مادرشوهر ...
ههههیییی خوااااههههرررررر ما هیچ چیمون ب آدمیزاد نرفته.... جالب اینه از صبح ک چشماشو باز میکرد تلفن و گوشی دستش بود ب اینو و اون زنگ میزد تاااااا آخر شب.... ولی توی بارداری من ن زنگ زد ن ی سر زد بهم زایمانم ک بماند سنگ تموم گذاشت. حالا الان کجاست؟ چرا انقدر غرور؟؟؟؟
اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.