2777
2789
عنوان

کی بلده کیک و شیرینی خوشمزه بپزه؟ طرز تهیشو میگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 23 پست
کره (حیوانی یا گیاهی فرقی نداره) بذار به دمای محیط برسه بعد توش یه تخم مرغ بشکن ،شکر قهوه ای یک سوم ...

کره چقدر باید بریزم؟ شکر قهوه ای واجبه یا میشه سفید ریخت؟همزن برقی ندارم با دستی خوب میشه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کره چقدر باید بریزم؟ شکر قهوه ای واجبه یا میشه سفید ریخت؟همزن برقی ندارم با دستی خوب میشه؟ 

شکلتتا رو رنده کنم بریزم داخلش؟ کنجد رو موقه پخت بریزم؟ وقتی اندازه یه گردو ازش برداشتم بعد پخشش کنم داخل سینی؟ 😅ببخشید خیلی سوالام مبتدیه

طرز تهیه کیک خامه ای رو میگید😀..خامش خوشمزه میشه مثل خریدنیا میشه؟ 

من یا خامه قنادی میهن یا کاله استفاده میکنم 

۱۰۰ گرم ازخامه قنادی میبرم با یه پنیر خامه ای با ۵۰ گرم پودر قند 

هر کدوم جدا فرم میدم بعد باهم مخلوط میکنم برای فیلینگ وسط کیک یا ماسوره زده 

یه روش دیگه خامه صورتی میزارم فریز دوستعت بعد میارمش از جلد جدا میکنم ۱۵ دقیق داخل دمای خانه بعد با چنگال از هم بازش میکنم ۱۰۰ گرم پودر قند میریزم شیرینیش بستگی به خودت داره میتونی کمتر بریزی  اول با دور کند همزن ۵ دقیق میزنم بعد با دور تند همزن ۸ دقیق میزنم فرم میگیره میشه ماسوره بزنی 

اگر هم زن نداری گانش روی کیک درست کن مثل رولت پرتقالی خامه صورتی با ۱۰۰ گرم شکلات روی بخار آب بنماری مبکنم بعد که یکم از حرارت افتاد میریزم روی کیک

کره حدودا۱ ۵۰گرم من گیاهی استفاده میکنم هم قیمتش به صرفست هم مزش خوبه..شکر قهوه ای باعث میشه کوکی ها نرم بمونه ،من فقط با سفید درست کردم خیلی خشک درمیاد بافتش...نمی‌دونم با همزن دستی چجوری میشه من همیشه با همزن برقی درست میکنم

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
شکلتتا رو رنده کنم بریزم داخلش؟ کنجد رو موقه پخت بریزم؟ وقتی اندازه یه گردو ازش برداشتم بعد پخشش کنم ...

من با چاقو خردش میکنم چون با رنده یه ذرش آب میشه  بعدم خیلی ریز میشه تکه تکه باشه قشنگتره..کنجد رو وقتی خمیر را رو تو سینی گذاشتی روی هر کدوم یه ذره کنجد بریز بذار تو فر

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
شما هیچ وقت درست کردی طبق آموزش؟ خوب میشه؟ آخه بعضیا اموزش میدن بعد مث اون درنمیاد 

من همه دسر و غذا هامو از معصومه رسولی و پیج اینستاش یاد گرفتم 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم.