2777
2789

چندوقتی هست کیکام خوب نمیشه پف نمیکنه😶منم دیگه اصلا درست نمیکنم

همزن برقی ندارم.. کیک رو داخل توستر میپزم.ولی کیک فنجونی داخل ماهیتابه چنددفه درست کردم خوب شده.دوستم داخل همین توستر درست کرد خیلی خوب شد. پس مشکل از خودمه🙂

اگه یه دستور خوب برا کلمپه، کیک که خودتون همیشه درست میکنید و خوب میشه، بدین درست کنم.اینایی که تو گوگل سرچ کردم پیدا کردم بنظرم خوب نمیشن🙄

شوهرم خیلی دلش میخاد من براش کیک و شیرینی درست کنم🙂

ویدئو های معصومه رسولی رو ببین هر دسری رو بخوای راحت آموزش داده

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

من الان شیرینی کوکی پختم طعمش عالللیییهه

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من این سایت تازه پیدا کردم 

https://spbaking.com/recipes/رولت-‌شکلاتی-t78

رسپی هاش چندتایی انجام دادم خوب شده نکات ریز گفته 

اگرم سوال بپرسید جواب میدن 

داخل توسترم درست میکنم باید قلق دماش دستت بیاد من دما را روی ۱۶۵ میزارم 

پیج elham.babaei قلقل کیک رو گفته دستور هم زیاد داره، تو قابلمه هم میپزه خودش. پیج rahat.paz هم خوبه،، کیک قابلمه ای هم یاد داده. توستر نذار دماش زیاده، قابلمه بذار

لایک نکن لطفا

😋😋

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

ظاهرش که میگه خیلی خوشمزست.تره یا خشک؟ 

خشکه..بیرون یخچال تا چند روز نرم و سالم میمونه..واقعا خوشمزه است 

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
میشه طرز تهیشو بذارید😀

کره (حیوانی یا گیاهی فرقی نداره) بذار به دمای محیط برسه بعد توش یه تخم مرغ بشکن ،شکر قهوه ای یک سوم لیوان دسته دار و شکر سفید هم یک سوم لیوان اینها رو با همزن خوب بزن رنگش کرمی و یه حالت پفکی و سفت تری پیدا می‌کنه و از حالت کاملا مایع خارج میشه،بهش وانیل بزن دوباره یکم هم بزن بعد بذارش کنار،تو یه ظرف دیگه یه لیوان آرد رو با یک قاشق چایخوری بکینگ پودر الک کن و این مخلوط تخم مرغ اینا رو بهش اضافه کن خوب با قاشق همش بزن یه خمیر بسیار سفت به دست میاد اگه دوست داشتی میتونی مثل من شکلات تخته ای خرد کنی و بهش اضافه کنی و نیم ساعت بذارش تو یخچال بعد از نیم ساعت خمیرت سفت‌تر میشه،فر یا توستر رو روشن کن بذار رو دمای ۱۶۰درجه و تو سینی با دوتا قاشق اندازه ی گردو بردار و با فاصله تو سینی بچین بذار تو فر یک ربع الی بیست دقیقه بعد حاضره،همین که زیرش قهوه ای شد یعنی پخته،بعد دیگه کوکی ها حاضرن