2777
2789
عنوان

اگه به وجود خدا اعتقاد دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 14697 بازدید | 373 پست
تا هوالعلی العظیم ( یعنی آیه ۲۵۵ سوره بقره )  اگه میگفتن آیه الکرسی و ۲ آیه ی بعدش ٬ تا هم فیه ...

من طبق چیزی که انجام دادم تا فیها خالدون خوندم 

هرچیزی که انجام دادم رو گفتم 

عزیزم اومدم بگم منم امروز حاجت گرفتم ناامید بودم خیلی درعین ناباوری برآورده شد😍🥰 دیشب ختم روخوندم ...

عزیزممممم ایشالا زندگیت پر از ارامش باشه خوشحال شدم خیلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مالی بود فدات شم آبرومون تو خطر بود درکمال ناباوری پول به دستمون رسید

میدونی خودم وقتی این تاپیک رو نوشتم گفتم من مینویسم نهایت چهارنفر مسخرم کنن 

ولی من به شکرانه معجزه سلامتیم به بقیه چیزی که یاد گرفتمو باد میدم 

اما بخدا باورم نمیشد حداقل یه نفر انجام بده وزودی نتیجه بگیره 

خدا خیلی دوست داره 

خودش زندگی خوبی داره  اما با من حسودی کرد، طلسمش کرد بین ما سردی انداخت..ما واقعا همو دوست د ...

هیچ اتفاقی هیچ مشکلی هیچ شادی 

هیچ برگی از درخت نمیفته 

مگر به اذن خدا 

اصلا ناامید نشو ابجی 

خدا از خواسته من وتو خیلی بزرگتره

ببخشید حاجتتون به اصطلاح محال یا سخت بود؟  من کلی ختم گرفتم، ولی هنوز امید دارم بالاخره مشک ...

حاجتم درمان یه بیماری بود که همه میگفتن درمان قطعی نداره 

من حس اون لحظمو که دکتر جواب ازمایش بهم داد نمیتونم برات تصور کنم شوکه بودم از معجزه خدا

سلام گلم میشه بگی شما چطور انجام دادی؟ ببین اینجوری که میگم درسته؟

اعوذ بالله _بسم الله_ آیه الکرسی 

اعوذ بالله_ بسم الله_ سوره حمد 

×_ بسم الله_ ۵ بار سوره اخلاص 

× _ ×_ یازده بار سوره کوثر 

صد صلوات

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@
میدونی خودم وقتی این تاپیک رو نوشتم گفتم من مینویسم نهایت چهارنفر مسخرم کنن  ولی من به شکرانه ...

وای فدااااتت بشم اون روز که بهم خبر رسید مشکلمون حل شده بدون اینکه چیزی بفروشیم یا ازکسی بگیریم حسابی اشک ریختم وشکر خدا کردم کلیییییی دعات میکنم

وای فدااااتت بشم اون روز که بهم خبر رسید مشکلمون حل شده بدون اینکه چیزی بفروشیم یا ازکسی بگیریم حساب ...

این دعات خیلی خیلی برام با ارزش ایشالا که مشکلات زندگیت تموم بشه عزیزم 

همینه  بعد صلوات هم نیتتو از ته دلت میگی

ممنون عزیزم ان شاء الله منم به حاجتم برسم برام دعا کنید 

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@