2777
2789
عنوان

اگه به وجود خدا اعتقاد دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 14697 بازدید | 373 پست
خدایی نکرده بهش هم نرسیدی بازم ناامید نشو حتما خدا بهترشو برات میخواد 

خیلی سخته

ایمانم بسته به این حاجته

انشالله خدانا امیدم نکنه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ختم آیه الکرسی گویند هرکس به این ختم اعتقاد داشته باشد و آن را تا سه روز انجام دهد،حاجت او روا شو ...

عزیزم شرایط خاصی نداره وضو و اینا؟

انجام میدم اگه حاجت روا شدم میام همین تاپیک کامنت میزارم

بهترین اتفاقات در انتظار من هستند❤

میخوام یه چیزی بگم که واقعا بهش رسیدم. انشالله که حاجت دل همه صلاح خدا باشه. ولی وقتی میبینید چند بار نذر و نیاز میکنید و خدا حاجت نمیده حتما یه حکمتی هست. یکی از همشهریام 28سال باردار نمیشد. 13بار کاشت و نشد بار 14که کاشت با۹ماه استراحت خدا بهش یه پسر داد. الان پسرش چند ماهشه ولی شوهر همین خانم چند روز پیش توی تصادف جونش رو از دست داد. ما هم خیلی ناراحت شدیم. برای همین هر نذری میکنید هر حاجتی دارید به خدا بگید انشالله حاجتم صلاحت باشه.ولی با این حال هیچ وقت ناامید نشید ♥

ینی منکر وجود خدایی؟

خیر 

خدارو بخاطر خودش بودن دوست دارم

ن بخاطر اینکه چیزیو بهم بده یا بگیره 

اتفاقا رابطم باهاش خوبه 

ادم ازاد و غیر مذهبی هستم اما وجود خدارو بهتر از هرکسی حس کردم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اعتقاد به هرجي كه از كتاب و تلويزيون و خانواده و...بهمون رسيده  همين اعتقاذ به خدا  ما ا ...

عزیزم برهان های زیادی برای اثبات خدا وجود داره 

میتونین مطالعه کنید 

برهان نظم ساده ترین نوع براهان هست از نظر من که ساده بگم با دیدن نظم جهان حاضر به وجود ناظم پی میبریم 

نیازی نیس چیزی رو بهت بگن آدم با عقل خودش میتونه به نتیجه برسه  

بنظرم به جاش شکرگذاری کن  میخوای اونو یادت میدم اون زندگیمو تغییر داد ولی نیاز به انرژی مثبت و ...

آها

میشه عزیزدلم بهم یاد بدین ❤❤❤

کنکوری ام دوازدهم لطفا تو تاپیکام بیاین کمکم کنید بیشترش راجب درس و بهم یکم انگیزه یا انید بدین ممنون میشم ازتون 
منم شوهرم خیانت میکنه بهم  هر مارو نیازی بگی کردم ولی بازم بعد چند وقت میبینم باهمن  شوه ...

هر روز زیارت عاشورا و بعدش بلافاصله دعای علقه بخون ٬ علقمه باعث میشه آدمای بد ازت دور باشن ( سعی کن هر روز بخونی ٬ در دوران پاکی بعد از زیارت عاشورا ۲ رکعت نماز زیارت بخون خیلی مجربه مثل نماز صبح فقط نیتش بگو ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین میخوانم قربه الی الله ) بعدش دعای علقمه