2777
2789
عنوان

اگه به وجود خدا اعتقاد دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 14697 بازدید | 373 پست
فیبرومالژیا خیلی بده عوارضش 

کلا رو همه چی تاثیر میزاره من تو اوج جوونی این دردا اومد سراغم وقتی ۱۹ سالم بود و الان میشه ۵ سال بدون اغراق میگم ک تو این ۵ سال فقط زنده بودم ولی زندگی نکردم 

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما این ختم رو که اسی گفت انجام بدید من حاجت محال گرفتم امروز دیشب خوندمش

چه حاجتی

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

وا یعنی دیشب گفت خوندی حاجت به این زودی گرفتی؟؟

آره بخدا عزیزم یه حاجت واجب داشتم بحث آبرومون درمیون بود خدا به دادمون رسید ازجایی که اصلا امید نداشتیم مالی بود دیشب چشمم به تاپیک افتاد و شروع کردم به خوندن بادل شکسته 

عزیزممممم  جادو هست واقعا ولی چقد کثیفن ادما که اینکارارو میکنن بین دونفر جدایی بندازن  ...

خودش زندگی خوبی داره 

اما با من حسودی کرد،

طلسمش کرد

بین ما سردی انداخت..ما واقعا همو دوست داشتیم عقلانی همو انتخاب کرده بودیم 

من که سپردم به اون قرانی که میخواست قران بختم بشه

هرچقدر واسش دعا میخونم باطل نشده😭😭

جواب گرفتی  ؟  شما .‌‌

آره عزیزم من دیشب حالم بد بود یه مشکل مالی داشتیم یهو چشمم به تاپیک افتاد وهمون لحظه شروع کردم به خوندن البته دلم خیلی شکسته بود صبح بهم خبر خوب رسید