2777
2789
عنوان

اگه به وجود خدا اعتقاد دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 14697 بازدید | 373 پست
کولیت زخمی  کورتون هم یه دوره مصرف کردم ازپا دراورد نابود شدم ول بی گذشت

اها

برا من فیبرومیالژیا 

میگم دیگ عوارضش زیاده ادم ترجیح میده درد بکشه تا اونو مصرف کنه 🤧

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون بسم الله شروع کن

عزیزم اومدم بگم منم امروز حاجت گرفتم ناامید بودم خیلی درعین ناباوری برآورده شد😍🥰 دیشب ختم روخوندم اولین روزش بود واقعا ازت ممنوننننم الهی قربونت برم همیشه دعات میکنم انشالله هرچی میخوای ازخدا بهت بده 

عزیزم حتما این ختم رو که اسی گفت انجام بدید من حاجت محال گرفتم امروز دیشب خوندمش

وا یعنی دیشب گفت خوندی حاجت به این زودی گرفتی؟؟

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍

من دلم میخواد دوست قدیمیم بعد ۸ سال دور بودن با اینکه خودش بی توضیح دوستیمون رو تمام کرد خودش پیام بده بهم واقعاااا دل تنگم خیلی دلم تنگ شده براش دوست دارم دوباره دوستیمون شروع شه جدای از هر چی که گذشته قبلا و اتفاقای بدی که افتاد حیف ه به خدا مگه جز عشق و دوستی و محبت چه خاطره هایی میمونه در یاد ادم ها

خب الان شما برین همین کارایی که استارتر گفتن رو انجام بدین بعد اگه نتیجه نگرفتین چه واکنشی نشون میدی ...

نتیجه گرفتن و نگرفتنش دیگه اون دست خداست به صلاحت اگر باشه حاجتت رو میده .نباشه نه .بعضی وقتا چیزی ک میخای رو اگر نشه هم باید شکر خداوند رو کرد چون خیلی دیدم که به صلاح نبوده اون اتفاق و بعد ها متوجه شده طرف..

اللهم عجل لولیک الفرج 💚