الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام من خیلی دیر به دیر میام نی نی سایت تازه پیام شمارو دیدم پسر من رشد سرش زیاد بود که بهداشت گفت حتما باید سی تی بدین خیلی استرس داشتم دکتر مغز و اعصاب بردم گفت بزرگ بشه نسبت به بچه های دیگه دیرتر میفهمه دلم میخواد الان برم کارنامه اول تا الان که ششم میره و تموم کارنامه زبانش رو ببرم بزارم جلو دکتر بگم اگه دکتر بودی این طوری دل مردم رو خالی نمیکردی پسرم جزو نفرات اول کلاسشون هست شما هم به یه دکتر متکی نباش من دکتر مغز گفت دیرتر میفهمه ولی دکتر متخصص کودکان نشون دادم گفت مشکلی نداره و یکم ارثی هستش درشتی دور سر
مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت میافتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بیهیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz