2777
2789
عنوان

هیدروسفالی خوش خیم خارجی نوزاد... یا ماکروسفالی خوش خیم

| مشاهده متن کامل بحث + 14283 بازدید | 129 پست
در مورد ملاج خب اینکه نرمه خوبه ولی ملاج پسر من خیلی بازه شاید چهار انگشت بازه اصلا بسته نشده نمیدون ...

من چهار بار هم سونو بردم هم بیهوشی نمیخواد هم هزینه اش خوبه تا وقتی ملاجش باز هست هم میتونی سونو انجام بدید از مغز

من چهار بار هم سونو بردم هم بیهوشی نمیخواد هم هزینه اش خوبه تا وقتی ملاجش باز هست هم میتونی سونو انج ...

من برای سونو 130تومن میدم دقیق اندازه بطن میلیمتر آب دور سر رو میگه اندازه بطن حداکثر نرمالش ده ماله پسر من 11حاملگی یازده بود نه ماهگی هم سونو کردیم یازده بود جذب نشده اصلا آب داخل بطنش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای سونو 130تومن میدم دقیق اندازه بطن میلیمتر آب دور سر رو میگه اندازه بطن حداکثر نرمالش ده ماله ...

ممنون از دعای خوبتون در حق پسرم آن شاالله گل پسر شمارو هم خدا شفا بده من که ی ساله زندگیم شب و روزم جهنم

ممنون از دعای خوبتون در حق پسرم آن شاالله گل پسر شمارو هم خدا شفا بده من که ی ساله زندگیم شب و روزم ...

هر سوالی داشتید که حس کردید من میتونم کمکتون کنم در خدمتم من با گوشت و خونم چشیدم و دارم میچشم حرفایی رو که میزنید 

هر سوالی داشتید که حس کردید من میتونم کمکتون کنم در خدمتم من با گوشت و خونم چشیدم و دارم میچشم حرفای ...

بازم میگم که هیدروسفالی خارجی خوش خیم هست و جذب میشه بد ب دلتون راه ندید پسر من دور مغزش هم آب بود جذب شد من پنج شیش ماه بعد از دادن قرص باز سونو انجام دادم گفتن آب دور مغز جذب شده ولی اندازه بطن ها مثل قبل هنوز

بازم میگم که هیدروسفالی خارجی خوش خیم هست و جذب میشه بد ب دلتون راه ندید پسر من دور مغزش هم آب بود ج ...

واینکه خودتون هم حواستون ب دور سرش باشه تو خونه و میگن اگه ملاج باد کنه بیاد بالا بده اینو ی پزشک بهم گفت  باز بودنش بد نیس اگه ملاج بسته بشه که مغز دیگه نمیتونه رشد کنه که ب تکامل برسه بچه فرزند شما تازه پنج ماهو نیمه شه تا دوسالگی وقت هست 

واینکه خودتون هم حواستون ب دور سرش باشه تو خونه و میگن اگه ملاج باد کنه بیاد بالا بده اینو ی پزشک به ...

اگه تهران هستید سعید انوری هم دکتر خوبی هست خیلی زمان میزاره و توضیح میده من ی بار هم پسرمو پیشش بردم ایشون راجع به آب دور مغز پسرم گفتن که دور سرش جذب میشه خیالتون راحت تا دو سالگی  ولی بهم گفت استازولامید نده ولی من چون دیدم تنها راه درمانش همین استازولامید هست دارم میدم که مبادا خدایی نکرده زبونم لال بگن عمل 

اگه تهران هستید سعید انوری هم دکتر خوبی هست خیلی زمان میزاره و توضیح میده من ی بار هم پسرمو پیشش برد ...

چرا گفت استازولامید نده؟ برا من که تازه مقدارشو زیاد کردن چون چاره ای نبود .. بطن یازده میل که زیاد نیست بطن های پسر من که خیلی بیشتر از ایناس هم چنین اب دور مغزش هم خیلیه

یه مادر داغونم خواهش میکنم برای شفای پسرم یه صلوات بفرستید😞
واینکه خودتون هم حواستون ب دور سرش باشه تو خونه و میگن اگه ملاج باد کنه بیاد بالا بده اینو ی پزشک به ...

اره  مدام متر دستمه .. اندازشو میگیرم... دکتر نجات به من گفت سه ماه دیگه بیارش ولی من طاقت ندارم ماه بعد باز میبرمش.. دکتر فرزان گفت دیگه نیارش خودش خوب مبشه.. دوتا دکتر دیگه گفتن حتما باید عمل بشه .. واقعا دادیم دیونه میشیم هر کدوم یه چییزی میگن

تهران نیستم شهرستانم هر سری کلی راه میام کلی گرفتاری کلی اینور اونور.. خدا به داد بچم برسه سه ماهه دلم خونه

هر سوالی داشتید که حس کردید من میتونم کمکتون کنم در خدمتم من با گوشت و خونم چشیدم و دارم میچشم حرفای ...

ممنون از همدردیت عزیزم انشالله خدا بهمون رحم کنه .. 

ممنون از همدردیت عزیزم انشالله خدا بهمون رحم کنه .. 

همون شهر خودتون ببرش دکتر منم تو شهر خودمون میبرم پیش فوق تخصص اون گفت استازولامید بده ی وقتایی هم سر پسرم بیشتر رشد می‌کنه دوز داروشو بیشتر میکنه

همون شهر خودتون ببرش دکتر منم تو شهر خودمون میبرم پیش فوق تخصص اون گفت استازولامید بده ی وقتایی هم س ...

اندازه بطن مغز فرزندتون چند هست موقع تولد دور سرش چند بود الان چنده؟ آن شاالله که نیاز ب عمل نیس آخه تو همه ی سایتهای پزشکی نوشته اندازه بطن نهایت میتونه ده باشه بیشتر از اون هیدروسفالی میشه 

اندازه بطن مغز فرزندتون چند هست موقع تولد دور سرش چند بود الان چنده؟ آن شاالله که نیاز ب عمل نیس آخه ...

نمیدونم چنده تو عکس ام ار ای معلومه زیاده ولی دکترا میگن مشکلی نیست اب دور مغز مهمه که باید جذب بشه.. ام ار ای اولیش بطنها نرمالن دومی بزرگتر شدن ..فک کنم اب که زیاد شده جا نبوده که حتی بطن ها رو هم پر کرده... به هر حال دکترا گفتن بطنهاش سالمه خدا کنه این ابم جذب شه