2777
2789
عنوان

هیدروسفالی خوش خیم خارجی نوزاد... یا ماکروسفالی خوش خیم

| مشاهده متن کامل بحث + 14273 بازدید | 129 پست
اندازه بطن مغز فرزندتون چند هست موقع تولد دور سرش چند بود الان چنده؟ آن شاالله که نیاز ب عمل نیس آخه ...

موفع تولد ۳۶ الان ۴۸ 

یه مادر داغونم خواهش میکنم برای شفای پسرم یه صلوات بفرستید😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله که خوب میشه مهم همون بطن که سالمه آب دور مغز با رشد مغز جذب میشه آن شاالله 

ممنونم ان شالله .. انشالله پسر شمام خوب میشه 

سلام پسرمن ده ماهشه اخرای بارداری گفتن دور سرش نسبت به بقیه اندام ها وسن بارداری دوهفته جلوتره یعنی بزرگتره از هیدروسفالی چیزی نگفتن پسرم با دور سر ۳۷.۵به دنیا اومد من پیگیر نشدم چون همه چی خوب بود تا ۶ ماهگی بهداشت گفتن دورسرش بزرگه نگران شدم سونوانجام دادیم مایع مغزی ۱۲ میل بود و اندازه یکی از بطن ها ۱۵ ام ار ای انجام دادیم هیدروسفالی خوش خیم خارجی و اندازه بطن ها نسبت به سن بیمار نرماله الان دورسرش ۳۹ استازولامید یاچیز دیگه ای نمیدم ۴ماهگی گردن گرفت ۵ماهگی غلط زد از ۷ماهگی سینه خیز میره الان که ۱۰ماهشه حالت ۴ دست وپا میشه ولی نمیتونه بره میشینه ولی خیلی خوب نه درحد ۱ دقیقه از ۹ ماهگی بانمک رویاهاش میفته بابا و مامان میگه دس دسی میکنه خیلی نگرانم لطفا کسی تجربه داره بگه ممنون

سلام پسرمن ده ماهشه اخرای بارداری گفتن دور سرش نسبت به بقیه اندام ها وسن بارداری دوهفته جلوتره یعنی ...

سلام .. ماشالله که خوبه الان وضیتش دیگه نگرانی نداده

خیلی نگرانم اخه هیدروسفالی خارجیه میترسم ی وقت عمل بخاد یا قرص باید بدم 

خارجی خفیفه پسرت ... نگرانی نداره