الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام دور سرش هر ماه چقدر اضافه میشد تو رو خدا جوابم و بدین
سلام عزیزم نمیدونم یادم نیست الان برای ۱۵ سال پیشه . اما هر سری میزفتم بهداشت میگفتن سرش بزرگه . یک مقدار ازین سربزرگی هم بخاطر ژنتیکه و ربطی به بیماری نداره.
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
دعای کن بچه های من سالم باشن قلبم داره از کار میفت از بش فکر و خیال کردم
بسپارش به خدایی که از مادر بهش مهربانتره و همیشه حواسش بهشه و خیلی دوستش داره. حق داری مادری و قلبت پیش بچت هست. اروم باش. بگو خدایا میدونم توانایی و قدرت داری به بچم سلامتی بدی. پس منو با بچم امتحان نکن. بگو خدایا به ناامیدی حضرت ام البنین س وقتی از برگشتن پسرش حضرت عباس ع از کربلا ناامید شد منو از بچم ناامید نکن. من خودم با توسل به حضرت عباس ع و مادرشون حضرت ام البنین س حاجت محال گرفتم . نذر کردم و اسم پسرمو امیر عباس گذاشتم نذر کردم هر سال روز تولد اقا و روز تاسوعا نذری بدیم و هر سال تو خونه ام روضه حضرت عباس ع بخونیم. شما هم هر طور به دلتون افتاد نذر کنید ان شالله به حرمت دل شکسته حضرت ام البنین دلتون اروم باشه و بچتون سلامت باشه و نور چشمتون بشه و سلامت و موفق و عاقبت بخیر باشه. ازونجایی که میگن دعا در حق دیگران مستجابه من هم برای سلامتیشون صلوات فرستادم و حمد شفا خوندم عزیز دلم♥️💚🍃
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ممنون عزیزم خدا حاجت دلت بده انشالله بچه هاتون زیر سایه پدر مادر بزرگ شن من پدر مادر ندارم در ...
زنده باشی عزیزم، خدا پدر و مادرت رو رحمت کنه . ان شالله باشین و زیر سایه تون بچه ها رشد کنند و بزرگ بشن. توکل به خدا کن. الهی که اوازه نام نیکشون عالمگیر بشه و لذت ببرین از وجود همدیگه و عشقتون به بچه ها و بچه ها به شما روزافزون باشه عزیزم . به چیزای خوب فکر کن عزیزم. به روزایی که اینهمه استرست تموم شده و بچه هات با تنوجان سلامت در کنار مامان باباشون عاقبت بخیر بشن