2777
2789
عنوان

هیدروسفالی خوش خیم خارجی نوزاد... یا ماکروسفالی خوش خیم

| مشاهده متن کامل بحث + 14285 بازدید | 129 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب من هم همون قرص استازولامید رو دادن یک چهارم میدادم چند ماه بعد سونو دادم جذب شده بود من پیش خیلی ا ...

من از چهار ماهگی داره قرص میخوره خداروشکر پسر شما مشکل بزرگی بطن نداره ی فضایی بین جمجمه و مغز هست اونجا آب هست ب مرور که مغز بزرگ میشه اون آب جذب میشه خیالت راحت باشه واسه همین میگن خوش خیم اسمش روشه.تو سونو نه ماهگی که دادیم دکتر گفت جذب شده پسر من الان ده ماه و نیمهشه اون مشکل بزرگی بطن هم داره بخاطر همینه هنوز داره استازولامید میخوره من از ماه هشتم حاملگی تو سونو وزن بهم گفتن با وجود انومالی سالم .دیگه نمیشد کاری کرد و ی ماه بعد ب دنیا اومد الان دور سرش 48/5 شاید باورت نشه که چشماش شبیه عکسای تو گوگل بود مال شما خداروشکر هیدروسفالی خارجی خوش خیم هست که تا 18ماهگی خوب میشه

من از چهار ماهگی داره قرص میخوره خداروشکر پسر شما مشکل بزرگی بطن نداره ی فضایی بین جمجمه و مغز هست ا ...

هیدروسفالی خوش خیم خارجی (که هیدروسفالی خارجی نیز نامیده می‌شود) هنگامی رخ می‌دهد که انباشت CSF در خارج از مغز یافت می‌شود، که معمولا در هنگام تولد یا مدت کوتاهی پس از آن خود را نشان می‌دهد. اندازه سر نوزادان افزایش می‌یابد، اما اسکن‎ها هیچ مشکل درونی در بطن یا گذرگاه‎ها را نشان نمی‌دهند. این وضعیت معمولا در  18 ماهگی خود به خود بهبود می‌یابد

https://dr-moradi.com/درمان-هیدروسفالی-انسدادی-غیر-ارتبا/

نظر من هم نیس نظر پزشک متخصص هست من خودمم پیش چند تا پزشک بردم در رابطه با هیدروسفالی خارجی همین رو گفتن که تا دوسالگی جذب میشه یکیش سعید انوری بود تو تهران واسه پسر من آب دور مغزش جذب شد ولی بزرگی بطن که تو حاملگی بود الآنم هست

نظر من هم نیس نظر پزشک متخصص هست من خودمم پیش چند تا پزشک بردم در رابطه با هیدروسفالی خارجی همین رو ...

امیدوارم تونسته باشم کمکی ب خوب شدن حال و روحیتون بکنم التماس دعا و ی چیزی راجع به شربت کلسیم من خودمم ملاج پسرم نرمه ولی سر خود نمیدم برا چکاب یکسالگیش آزمایشش رو میگیرم اگه کم بود میدم میگن زیادیش هم تو کلیه بچه رسوب می‌کنه و سنگ میسازه دارویی رو سر خود ب فرزندتون ندید

امیدوارم تونسته باشم کمکی ب خوب شدن حال و روحیتون بکنم التماس دعا و ی چیزی راجع به شربت کلسیم من خود ...

برا بسته شدن ملاج تا دو سالگی وقت هست .و اینکه اگه دفعه بعد خواستی ببینی بچه خوب شده یا نه سیتی نبر هم بیهوش میکنن هم اشعه داره تو همین سونو گرافی مشخص .سعی کردم از تمام تجربیاتم بگم خیلی برای پسر منم دعا کنید ممنونتونم ی ساله که بخاطر کلمه ی بزرگی بطن شبا تا چهار پنج صب بیدارم .از ماه هشتم حاملگی دعا کنید پسر منم خوب بشه و منم ب آرامش برسم 

برا بسته شدن ملاج تا دو سالگی وقت هست .و اینکه اگه دفعه بعد خواستی ببینی بچه خوب شده یا نه سیتی نبر ...

سلام عزیزم ممنون از محبتت .. عزیزم انشالله پسرت به زودی سلامتیش رو به دست بیاره.. بله منم همش دعا میکنم جذب بشه چون با وجود اینکه قرص رو داره میخوره ولی بازم دور سرش زیاد میشه الان که پنج ماه و نیمشه دور سرش ۴۸.. که اندازه دور سر یک سالگیشه... به فاصله دو ماه ونیم دوبار ام ار ای داده .. ابش زیادتر شده نمیدونم چرا کم نمیشه ..سیر تکامل بچم بد نیست ولی یه مقدار شله.. اون طور که باید نیست چشماشم یه مقدار کم پایینه که زیاد مشخص نیست

یه مادر داغونم خواهش میکنم برای شفای پسرم یه صلوات بفرستید😞

بطنهاشم گشادتر شدن تو ام ار ای دیدم.. ولی دکترا گفتن بطنهها مشکلی ندارن سالمن. دیگه نمیدونم .. این قرص انگار برا بچه من تاثیر زیادی نداره.. هر ماه یک و نیم سانت اضافه می میکنه حالا امیدوارم از شش ماه به بعد دیگه نرمال بشه.. من پسرمو یازده تا دکتر بردیم

اندازه بطنهاش چنده؟ نگران نباش انشالله خوب میشه شاید مشکل از جذب ابه که درست میشه چون مسدود نیستن اگه مسدود بودن که تا حالا سرش خیلی بزرگتر میشد.. تکامل بچتون چطوره؟ اگه خوبه و سرحاله مشکلی نیست.. انشاللله خدا به حق فاطمه زهرا بچتونو شفا بده و به زودی به ارامش برسید.. با تمام وجود درکت میکنم منی که هر ماه میترسم بگن  باید عمل بشه 

در مورد ملاج خب اینکه نرمه خوبه ولی ملاج پسر من خیلی بازه شاید چهار انگشت بازه اصلا بسته نشده نمیدونم کی شروع میکنه به بسته شدن

[QUOTE=269735993]در مورد ملاج خب اینکه نرمه خوبه ولی ملاج پسر من خیلی بازه شاید چهار انگشت بازه اصلا بسته نشده نمیدون ...[/QUOTE 

سلام مجدد ملاج پسر منم خیلی بازه هنوز خداروشکر تکاملش خوب بوده تا الان ولی معمولا یکی دوماه دیر انجام میده کاراشو نسبت ب بقیه منم سه بار ام ار ای رفتم ی بار تو حاملگی دو بار ب دنیا اومد یک ماهگی و سه ماهگی پیش گیو شریفی بردم فریده نجات و سعید انوری تو تهران و چند تا دکتر تو شهر خودمون ب منم گفتن که اگه سرش ی دفعه زیاد رشد کنه عملش میکنن خدا هیچ مادری رو با بچش امتحان نکنه بدترین درده