2777
2789
عنوان

چیکار کنیم بخت خوب بیاد سراغمون؟؟

2566 بازدید | 62 پست

بچه ها جون من یکی از دوستام خیلی خوبه خیلی،  از هر لحاظ که بگی خاااانوم خانواده دار وضع مالی خوب تحصیلکرده هنرمند اصلا عالی بعد همه خواستگاراش اصلا خوب نیستن اصلا هم توقع خاصی نداره چیکار کنه؟؟ نذری چیزی بلد نیستین ؟دلش نمیخواد تنها بمونه اهل دوست پسر و اینا هم نیست اخه 

❖═▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩═❖

#ختم_شخصی

#بخت_گشایی

#رفع_موانع_ازدواج

#ختم_بسیار_مجرب

⚠️توجـــــــــــــــــــــــــــه⚠️

اگر مشکلتون مشابه مشکل این بنده خدا

هست میتونید از این ختم استفاده کنید❤️

🖊🌹ســـــــــــــــوال⤵️

سلام عزیزم برای بخت گشایی ختم میخواستم ختم میخوام که دیگه بخونم ازدواج کنم دست خالی برنگردم از بس خوندم و هیچی نشد دیگه ناامید شدم😔

🖊🌹جـــــــــــــــــواب⤵️

سلام علیکم

وضو بگیرید سمت قبله بنشینید

و سوره یونس را باز کنید

بعد اولین صفحه رو بخوانید به نیت حاجتتون بعد در حد توانتون داخل همون صفحه مبلغی بگذارید

و بعد نیت کنید بعد حاجت‌رواییتان کل سوره یونس را میخوانید

و آن مبلغ پول رو هم بعد‌ حاجت‌روایی برمیدارید صدقه میدهید

❌و تا چهل روز دو دور تسبیح صلوات میفرستید

⚠️دو دور تسبیح یعنی ۲۰۰ مرتبه صلوات باعجل فرجهم

❌👆🏻صد مرتبه اول صلوات هدیه امام‌زمان صد مرتبه دوم هدیه حضرت یونس

ختم فوق العاده مجرب است دریغ نفرمایید✋🏻✋🏻✋🏻

🔻با منتشرڪردن پیامها ↯با لینک↯ درثواب آنها شریڪ شوید🔺

✒️ ★᭄°ْ🇯‌🇴‌🇮‌🇳°ْ↯↷↓

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

•┈┈••✾•◈💠◈•✾••┈┈•

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐پشمان عالم فرو میریزندهم اکنون😬😿😂 چه سوالایی!

چرا میاید بدون منطق سوالای بقیه رو مسخره میکنید؟

سواله دیگه

یجور میگید انگار چی پرسیده

انقد بدم میاد...

گاهی در قعر چاه گاه بر قله آسمان، بایپولار!                              کاهش وزن ۱۲ کیلویی در ۱۲ ماه: وزن اولیه ۷۲ کیلو قد ۱۷۲                      

جمعه ولادت حضرت فاطمه هست نمازشو بخونه یا ۵۳۰ صلوات خاص حضرت فاطمه رو بفرسته

البته هرروزی بخواد میتونه اینکارارو کنه ها 

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
😐پشمان عالم فرو میریزندهم اکنون😬😿😂 چه سوالایی!

بابا خوب سواله اینهنه داااغون و بی سواد زندگیای خوب دارن ولی یکی میره دنباله تحصیلات و پیشرفت وقت پسر بازی نداره تنها میمونه

بابا خوب سواله اینهنه داااغون و بی سواد زندگیای خوب دارن ولی یکی میره دنباله تحصیلات و پیشرفت وقت پس ...

والا انگار باید پسر بازی کرد.هرچی من دارم نگامیکنم دیگ پاک بودن جواب نیست انگار😐

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
چرا میاید بدون منطق سوالای بقیه رو مسخره میکنید؟ سواله دیگه یجور میگید انگار چی پرسیده انقد بدم م ...

سوالش مسخرع نیست اینک میگ  باید چکارکنع مسخرست..این سوال اصلا جواب نداره

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

توکل بخدا 

دیگه بهشت که نیس هر چی دلت بخواد بهت بدن 

اونو فقط تو بهشت میدن اما زیارت عاشورا به همراه نماز خوبه نذر امام حسینم خوبه تقوا عالبه و نماز شب و قرآن 

کلا بستگی به تقوای آدم داره 

اینو تو خودم و خواهرم دیدم که بهت می گم 

خواهرم اهل نماز و تقوا نبود و به پسرا نگاه می کرد اما من نه هم نمازمو می خوندم هم خیلی قرآن خوندن رو دوست داشتم و هم اصلا به نامحرم نگاه هم نمی کردم خدا اونی که دوست داشتمو نضیبم کرد اما بازم بی عیب نیس اونم یه آدمه 

دقیقا اون پسر خوشگل محلمون که خواهرم عاشقش بود هم اومد خواستگاری من 😊☺ آخرشم با پسر خواهرش ازدواج کردم اون چند سال بعد داییش اومد خواستگاریم 

خواهرم هنوز حسرت به دل زندگی منه 

اما خدایی من ذاتم خیلی بهتر از اونه اون خیلی دنیا پرسته حتی زورش میاد نمازاشو بخونه