2777
2789
عنوان

خوشبحال دوستم که اینجوری

84 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه یک دوست صمیمی دارم از خودم ۲سال بزرگتر هست همیشه باهم هستیم این دختر خوشبحالش پدرش خیلی پولدار هست  یعنی اصلا براش مهم نیست که قیمت چیزی که میخره چقدر هست فقط کارت میکشه همیشه کیش هست اونجا یک ویلای بزرگ دارن شمال ویلا دارن تهران۳۰۰واحد خونه دارن ۳۰تا مغازه دارن مثل پادشاه ها زندگی میکنه همیشه سفر های خارجی میره ماشین ۵میلیاردی سوار میشه گوشی۱۰۰میلیونی داره واقعا خوشبحالش که اینقدر ثروت دارن و تو همین مملکت که همچی گروت هست مثل شاه زندگی میکنن واقعا خوشبحالش

غبطه یا حسادت 

فقط منم که با این سن  دارم پول جمع میکنم تا برج ۱۲ قبل عید بتونم یه گوشی پونزده شونزده میلیونی بخرم؟ 😂

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوش جونش ، الهی خدا بیشتر بهشون بده ...

یادت باشه دیدن وتمرکز داشته های مردم باعث میشه از زندگی شیرین خودت دور شی

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
😂😂😂واقعا بعضی ها زندگی میکنن

بخدا.ما قرار بود پدرم بنده خدا پول بده لباس تابستونی بخریم تابستون رد شد قسمت نشد.الان بش میگم پدرجان پول بده واسه زمستون بگیریم دیگه لاقل.نداریم.میگه بزار دستو بالم بازشه.چیزیم نمیتونم بگم چون واقعا خبردارم از شرایطش😂💔

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

نوش جونش ، الهی خدا بیشتر بهشون بده ...یادت باشه دیدن وتمرکز داشته های مردم باعث میشه از زندگی شیرین ...

من وضع مالی پدرم خوب هست و خونه پدرمون راحت زندگی کردیم همه چی داشتیم ولی نمیدونم چجوریه که بعضی از ادم ها اینقدر مال و ثروت دارن ادم حسرت میخوره

بخدا.ما قرار بود پدرم بنده خدا پول بده لباس تابستونی بخریم تابستون رد شد قسمت نشد.الان بش میگم پدرجا ...

انشالله بهترین ها تو دنیا نصیبت بشه خواهر عزیزم❤️❤️❤️

قدر پدرت رو بدون زحمت کش هست و در حد توانش برات کم نمیذاره 

من وضع مالی پدرم خوب هست و خونه پدرمون راحت زندگی کردیم همه چی داشتیم ولی نمیدونم چجوریه که بعضی از ...

چرا حسرت میخوری؟؟؟؟ 

چرا ی بار ب زیر دستت نگاه نکردی و بگی برای خدا کاری نداشت من جای اون باشم و بجاش ب خودت و نعمتات فکر کنی ؟ 

عزیزم درسته همه ادمها ارزوشون اینه ک دارا باشن ولی باور کن گاهی خدا بهتر صلاحمون را میدونه ...همین ک شبیه جنگ زده ها و فقرا نیستیم شکر

انشالله بهترین ها تو دنیا نصیبت بشه خواهر عزیزم❤️❤️❤️قدر پدرت رو بدون زحمت کش هست و در حد توانش برات ...

قربونت عزیزم شماهم

چرا حسرت میخوری؟؟؟؟ چرا ی بار ب زیر دستت نگاه نکردی و بگی برای خدا کاری نداشت من جای اون باشم و بجاش ...

واقعا حرف هات درست و به جا هست عزیرم و در هر شرایط باز هم باید خداروشکر کرد همیشه از بد بدتر هم هست 

باهات موافقم ولی گاهی وقت ها دوست دارم جای اون باشم 

واقعا حرف هات درست و به جا هست عزیرم و در هر شرایط باز هم باید خداروشکر کرد همیشه از بد بدتر هم هست ...

حست طبیعیه هیچکس نیست که از ازادی و پول داشتن بدش بیاد ولی نباید بهش فکر کنی ، تورویاهات خودت را خوشبخت وپولدار ببین (جای کسی نباش) اونوقت جذبش میکنی