2777
2789
عنوان

چیکار کنیم بخت خوب بیاد سراغمون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2713 بازدید | 63 پست
عزیزم اکه دوست داری می تونی به نیت اومدن خواستگار آیات یک تا هفت سوره فتح رو با زعفرون رو لباست بنوی ...

وایی عزیزجان کامنتاتون چه عالی وارامش بخشن خدا حفظتون کنه💚

عزیز بی زحمت ممکنه به نیت ازدواج منم قران باز کنین خیلی خیلی دوست دارم ازدواج کنم به هیچ وجه اهل دوستیم نیستم همش منتظرم خدا یه بخت خوب نصیبم کنه ولی هرکس میاد باب میل خودم وخانوادم نیست واقعا خیلی درمانده وعاجزم شاید خدا امشب بهم یه نگاهی کرد وبه وسیله کلام خودش قرآن  بهم یه راهکاری داد البته اگه زحمتتون نمیشه عزیزدل💚💚

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
وایی عزیزجان کامنتاتون چه عالی وارامش بخشن خدا حفظتون کنه💚 عزیز بی زحمت ممکنه به نیت ازدواج منم قر ...

ممنونم شما لطف داری عزیزم 😊♥️🌸🌺

همون راهکار رو انجام بدین ان شا الله که نتیجه می گیرید

دوستان دیگه هم توسل به شهدا و ... رو گفتن اونم انجام بدین ان شا الله که خوشبخت بشین 

قرآن باز کردن کاری نداره من هر روز برا خودم باز می کنم البته به نیت هدایت چون بالاخره قرآن کتاب هدایته خیلی هم راست در میاد 

والا شرمنده الان همسرم خوابه نمی تونم سر و صدا کنم♥️♥️🌺🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم شما لطف داری عزیزم 😊♥️🌸🌺 همون راهکار رو انجام بدین ان شا الله که نتیجه می گیرید دوستان د ...

مرسی مهربووونم💚💚 دشمنتون شرمنده این چه حرفیه عزیزدل 

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
نه عزیزم اتفاقا اون پسری که اهل رابطه با نامحرم باشه خوب بعدا هم هست و اتفاقا در صد خیانت تو این جور ...

عزیزم به نیت منم قرآن باز میکنی بهم بگی؟

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
ان شالله بزودی یه بخت خوب نصیبش شه  بهش بگو به شهدا توسل کن خیلی جواب میدن ختم قران کنه و هدی ...

شما ا. شهدا جواب گرفتید؟

عزیزم به نیت منم قرآن باز میکنی بهم بگی؟

خودت باز کنی بهتره عزیزم سورپرایز میشی😊🌺🌸 

بعد الانم که شرمنده اصلا نمیتونم صدا کنم همسرم خوابیده 

خیلی راست در میاد هر روز بعد یا قبل نماز باز کنید یا هر وقت دلتون خواست  البته من اکثر روزا به نیت هدایت باز می کنم خیلی هم راست در میاد بعد خوندن ترجمه اش اگه بازم متوجه نشدین برید تفسیرشم بخونید 

ولی هر نیتی هم دلت بخواد میشه 

توسل به شهید نوید صفری 

ایشون فرمودن هر کی ۴۰ روز زیارت عاشورا از طرفشون به امام حسین هدیه کنه حتما از حضرت زهرا برای اون شخص حاجتش رو میخواد اگه خیر باشه تو دنیا و اگه نه تو آخرت حتما اون حاجت رو بهش میدن

🌱 
خودت باز کنی بهتره عزیزم سورپرایز میشی😊🌺🌸  بعد الانم که شرمنده اصلا نمیتونم صدا کنم همسرم خ ...

عزیزم فردا بعد نمازت برا من باز کن اگه میشه 

من باز کردم نشده 

توسل به شهید نوید صفری  ایشون فرمودن هر کی ۴۰ روز زیارت عاشورا از طرفشون به امام حسین هدیه کنه ...

تا حالا حاجتکسی داده؟

خودت باز کنی بهتره عزیزم سورپرایز میشی😊🌺🌸  بعد الانم که شرمنده اصلا نمیتونم صدا کنم همسرم خ ...

عزیزدل شما چند سالگی ازدواج کردین؟؟