2777
2789
عنوان

چیکار کنیم بخت خوب بیاد سراغمون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2713 بازدید | 63 پست

چند سالشه دوستت

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا انگار باید پسر بازی کرد.هرچی من دارم نگامیکنم دیگ پاک بودن جواب نیست انگار😐

نه عزیزم اتفاقا اون پسری که اهل رابطه با نامحرم باشه خوب بعدا هم هست و اتفاقا در صد خیانت تو این جور آدما بالاتره 

برای اومدن خواستگار آیات یک تا هفت سوره فتح رو با زعفرون رو لباس دختر بنویس همسر مناسبش براش پیدا میشه 

من اکثر روزا قرآنو به نیت هدایت باز می کنم و خیلی هم راست در میاد 

تازگیام فهمیدم که خواص سوره ای که برام میاد راه حل مشکل و دغدغه ی فکری اون روزمه ببین خدا چه مهربونه 😍😍

اتفاقا یه روز به همین موضوع داشتم فک می کردم که سوره فتح اومد و بعد از ترجمه رفتم خواصشم تو نت خوندم و این بود 

اگه خواستی باید تو چند تا سایت بخونی چون کامل نیستن

۳۵

ان شالله بزودی یه بخت خوب نصیبش شه 

بهش بگو به شهدا توسل کن خیلی جواب میدن

ختم قران کنه و هدیه کنه به شهدای گمنام یا 

شهید ابراهیم هادی یا شهید عباس دانشگر 

خیلی حاجت میدن

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
نه عزیزم اتفاقا اون پسری که اهل رابطه با نامحرم باشه خوب بعدا هم هست و اتفاقا در صد خیانت تو این جور ...

عزیزم من خودم ک24سالمه یبارم با نامحرم رابطه نداشتم ودوست نشدم ..ولی هرچی نگامیکنم انگار دخترایی ک باهمه بودن دارن ازدواجای بهتری میکنن!!!هرچند من ازمسیری ک اومدم خوشحالم🥰

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
دقیقااااا ، متاسفانه

نه اتفاقا   جوابشو دادم تو پست قبلی 

بعد از نمازتون بهتر از کیمیا رو بخونید و قشنگ مطالعه اش کنید  و حتما بهش عمل کنید اون موقع میفهمین همه چیز دست خداست  حدا قل سه روز باید بخونی و بهش عمل کنی هر چی بیشتر بهتر 

عزیزم من خودم ک24سالمه یبارم با نامحرم رابطه نداشتم ودوست نشدم ..ولی هرچی نگامیکنم انگار دخترایی ک ب ...

اونا بعدنشون رو هم ببین 

مطمئن باش عاقبت خوشی ندارن و دیدم که بهت می گم 

بعد از به دنیا اومدن بچه یا طلاق می گیرن یا دعواهاشون شروع میشه 

مردم نمیان راستشو برا من و تو بگن صورتشونو جلوی هم دیگه با سیلی سرخ نگه می دارن 

تجربه ی خودم بهم گفته که خوشبختی تو رضایت خداست و بس هم این دنیا هم اون دنیا 

من اتفدقا یه بارم اون مسیرو رفتم و داغون شدم و دوباره اومدم تو راه درست 

پس هر دو شو تجربه کردم که بهت می گم شک نکن

اونا بعدنشون رو هم ببین  مطمئن باش عاقبت خوشی ندارن و دیدم که بهت می گم  بعد از به دنیا ...

مرسی عزیزم قوت قلب دادی..❤️🔥ایمانم بیشترشد

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
خودم مجردم امیدم فقط به خود خود خداست ان شاءالله بهترین ها رو نصیب همه بکنه امین

عزیزم اکه دوست داری می تونی به نیت اومدن خواستگار آیات یک تا هفت سوره فتح رو با زعفرون رو لباست بنویسی من قرآن باز کردم و این اومد پس مطمئنم که بهت می گم 

در مورد قران باز کردنم تو پستای قبل توضیح دادم اگه دوست داشتی بخون 

ان شا الله که خوشبخت بشی

والا انگار باید پسر بازی کرد.هرچی من دارم نگامیکنم دیگ پاک بودن جواب نیست انگار😐

نه اتفاقا من از پاک بودن جواب گرفتم   خدا آدمو امتحان می کنه 

من تو یه نگاه عاشق یه پسره شدم و حتی به خاطر خدا دیگه حاضر نشدم نگاش کنم بعدا همون پسره اومد خواستگاری خواهر کوچیکمو و بازم به خاطر خدا نخواستم برم سمتش در حالی که میتونستم باهاش رفیق بشم یه سال بعد یه پسر شبیه و هم نام اون و اتفاقا پولدار تر و خوش اخلاق تر اومد خواستگاریم و الانم همسرمه 

هر وقتم تو زندگی بی خدایی کردم دیدم که بینمون اختلاف و جدایی افتاده و هر وقت به خاطر خدا تقوامو پیشه کردم خوب و خوش بودیم همه چیز دست خداست