2777
2789
عنوان

بیاید راه حل بدین/بابام زن بگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2278 بازدید | 126 پست
دقیقا نمیدونم مادری که همیشه بابامو اذیت میکرده رو انتخاب کنم یا پدری ک همیشه مظلوم بوده  خیلی ...

زن بابا هیچ وقت برای خواهرت مادر نمیشه 

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت

ماذرت رو درمان کن ببر روانپزشک هر جا ک بهش ی کوچولو امید داری نذار زندگیش اینجپری خراب بشه.زن دوم ک بیاد فک نکن زندگیتون گل و بلبل میشه و میاد کارای شمارو میکنه اگه شماهارو ازون خونه نندازه بیرون لطف کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه اسمون ریسمون بافتین ولی چرا هیچ‌وقت سعی نکردین مادرتونو درمان کنید ؟

بخدا از وقتی یادمه بیمارستان روانی و روانپزشک و روانشانس بودیم بردیمش پیش بهترین روانشناس تبریز فک کن از سنندج تا تبریز رفتیم فقد واسه ی ساعت معاینه مامانم همه میگن این خودش نمیخاد وگرنه مشکلی نداره

اگر وضع بابات خیلی خوبه بهتره یه پرستار برای مادرت ویه نظافت چی برای خونتون بیارید که کارهای خونتون ...

آخه پدرش جز یه نظافتچی یه همدم میخواد وگرنه خب الان که دختراش بزرگ شدن به کارای خونه میرسن

خداوندا : از داشته های  ارزشمندزندگی ام جانم اولین چیزی باشدکه میگیری

عزیزم بابات که نیاز داره واقعا به زن 

با توجه به شرایط مامانت

فقط خیلی باید  انتخاب همسر دقت کنید 

یهو یکی نباشه آرزو کنید روزی ۱۸ بار که کاش زن. نگرفته بودید برا باباتون 

و اینکه تجربه ی شما مثل پسر خاله ی مامانمه همسرش مریض اعصاب و روان بود 

دوتا دختر بزرگ داشت و یه زن تقریبا جوون گفت پسر خالهی مامانم حدودا چهل ودو سالشه فک کنم شایدم بیشتر خانمه دوتا بچه داره کویچکن خیلی 

و یه خونه دو طبقه خرید و اوکین هستن باهم یه شب پایینه یه شب بالا

گاهی خداهمه پنجره ها را می‌بندد،وهمه ی درهارا قفل میکند،مطمعن باش آن بیرون هوا  طوفانیست،وخدا در حال مراقبت از توست .🫀(کاربر قدیمی که طی عوامل متعددی ترکیدم)

ساده نباش کسی که زن بابای تو بشه نه دلش برا تو میسوزه نه دلش برا بابا ومادران 

اون فکر جیب ومنفعت خودشه فک میکنی میاد کاراتون بکنه 

خب آشپز بگیرید یه خدمه بگیرید به مادرت برسید زودتر خوب بشه 

وقتی میگم سنت  کمه برا همینه دندون پوسیده ‌مادرت  گوشه خونه صد شرف داره به غریبه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

خب وقتی وضع مالی پدرت خوبه راحت تر میتونستید افسردگی مادرت رو درمان کنید 

مسافرت خوب رفتن لاکچری زندگی کردن خرید های خوب کردن خیلی تاثیر داره واقعا

رهاش کردین تا خودکشی کنه

دقیقا نمیدونم مادری که همیشه بابامو اذیت میکرده رو انتخاب کنم یا پدری ک همیشه مظلوم بوده  خیلی ...

اینا رو خودت بهش یاد بده

بعدشم مادرت رو حتما ببر رواتپزشک

با زن دوم اوصاع بدتر میشه مطمین باش اینو

اگه میخوای جرکت مثبتی انجام بدی درمان مادرته

داری برا مامانت هوو میاری؟؟

ینی ی مشکلی برا مامانت پیش اومده و نمیتونه نیاز باباتو رفع کنه دیگه کنار گذاشتیش 🥲

فک کردی با اووردن ی زن ب خودتون و مامانت خوبی میکنی فردا پس فردا ی بچه میاره یکاری میکنه همه ارث باباتم ب نام بچه خودش بزنن و شمارم شوت میکنه بیرون 

بهتر نیست تو این روزای سخت کنار مامانت باشی و یکاری کنی حالش خوب شه 

خداروشکر باباتم پولداره میتونین درمانش کنین 

فک کنم اون زن بیاد میخاد خودش بچه داربشه، بعید میدونم مادری کنه واسه خواهرت، بازم شرایط شمارو که ما دقیق نمیدونیم که بخایم راهنمایی کنیم

مامانت از دست رفته امیدی به محبتش نیست نبردین روانپزشک شاید بهتر بشه بابات هم زن بگیره دیگه محبت اونم از دست میدین تو این بازی فقط شما میبازین کاش پدر مادر اینقدر بیفکر عمل نمیکردن

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم 
مادرت رو ببرید روانپزشک گناه داره دلم براش سوخت

می‌بریم پیش روانپزشک میگه این هیچیش نیس من نمیتونم قرصی بدم. می‌بریم پیش روانشناس میگه این هیچیش نیس 

نمیفهمم چرا اینطور میکنه با چشم خودش میبینه داریم زجر میکشیم داره زندگیمون خراب میشه ولی ی تکونی ب خودش نمیده

بخدا از وقتی یادمه بیمارستان روانی و روانپزشک و روانشانس بودیم بردیمش پیش بهترین روانشناس تبریز فک ک ...

عزیزم چرا نخواد ؟ الانم که حافظشو از دست دادن احتمالا اگه خمایتتون بیشار بشه حس زندگی بگیره . شما که وضعتون خوبه لطفا کم نزارید واسه درمان . بعدشم . برا خونه یه خانمی بگیرید کار هارو انجامم بده . برای خواهرتم خودت یپا مادری نزار احساس بی کسی کنه. پدرتم قطعا درک میکنه شرایطو این همه سال وفادار بوده . اجازه نده بقیه تصمیم بگیرن براتون

داری برا مامانت هوو میاری؟؟ ینی ی مشکلی برا مامانت پیش اومده و نمیتونه نیاز باباتو رفع کنه دیگه کنا ...

میدونم همه اینارو ولی میترسم من شوهر کنم خاهرم بدون مادر اگه چیزی شد ب کی بگه؟ اگه شوهرم نزاش من برم خونه مادرمو تمیز کنم چی؟

بعد بخاطر امنیت شغلی نمیتونیم پرستار غریبه بیاریم خونه