2777
2789
عنوان

بیاید راه حل بدین/بابام زن بگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیییلی میترسم همش ترحم میکنن از رو دوست از پشت دشمنن

توکلت به خداباشه انشالله زن خوبی قسمتش میشه که مادری کنه واستون خدایا نگهدار همه زندگیاباش

قد167 وزن76وزن دلخواه 67
خدا رحمت کنه مادرتون  منم بچه بودم مادرم به رحمت خدا رفتن همه مسئولیت داشتم تا اتو لباس بابا و ...

خدا مادرت رحمت کنه آره واقعا خیلی سخته

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت

سلام عزیزم من تازه تاپیکتو دیدم ..من خودم نامادری دارم خیلی سخته خیلی میخوام بهت بگم مادرتو اگه میتونین درمانش کنین اون هرچی باشه مادرتونه، زن بابا دلش به حال شماها که نمیسوزه فک نکنم بعدش که با بابات ازدواج کنه شما براش مهم باشین تازه باباتونو ازتون دور میکنه لطفا به فکر درمان مادرتون باشین چرا سعی نمیکنین دوباره همه چیو از اول درست کنین ..ما چن ساله که بابامون نمیبینیم تازه امسال که رفته بودم خونه مامانم بابام گفت برو خونه خودت زنش کاری کرده اصلا دلش نمیخواد بچه هاشو ببینه بیچاره مامانم داغون شد قربونش برم ،،،لطفا مامانتونو درمان کنین وسعی کنین دوباره روابط بین مامانو باباتون درست کنین ،،،ببخشین عزیزم طولانی شد