2777
2789

ماه قبل خوردم چندروز بعدش پریودشدم مثل همیشه بود اما این ماه ۹روزه عقب افتاده .بیبی چک زدم منفیه احتمال بارداری هست؟اصلا میشه باقرص اورژانسی خونریزی کرد وباردارشد؟؟

قرص اورژانسی که هر ماه نمی‌خورن ، سالی دو با فقط مجازه 

خواهر من با اورژانسی باردار شد 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیالت راحت..

فقط،اینه ک پدیودی رو بهم میریزه

من خودم یبار خوردم،  ۳ماه نشدم 

سعی کن سالی یبار بیشتر نخوری شدیدااااااااا سرطان اوره

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

نه خیالت راحت..فقط،اینه ک پدیودی رو بهم میریزهمن خودم یبار خوردم، ۳ماه نشدم سعی کن سالی یبار بیشتر ...

سرطان اور هم نیست به بقیه استرس ندین ولی مصرف بیش از حد مجازش هورمون هارو بهم میریزه

سرطان اور هم نیست به بقیه استرس ندین ولی مصرف بیش از حد مجازش هورمون هارو بهم میریزه

بله عزیزم هست.

دکتر ب خودم گفت، سرطان رحم و تخمدان میاره 

میتونی سرچ کنی یا از پزشکت بپرسی

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

وا چجوری با قرص حامله شده فوبیا گرفتم

ببین قرص اورژانسی که اصلا مطمئن نیست ، چند نفر دیدم گفتن ما بعدش اورژانسی خوردیم ولی باردار شدیم 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
ببین قرص اورژانسی که اصلا مطمئن نیست ، چند نفر دیدم گفتن ما بعدش اورژانسی خوردیم ولی باردار شدیم

وای ترسیدم بخدا

لابد اونا دیر خوردن چون قرص اورزانسی فقط تا دو روز میتونی بخوری یا باید بلافاصله بخوری ک اثر بزاره

وای ترسیدم بخدالابد اونا دیر خوردن چون قرص اورزانسی فقط تا دو روز میتونی بخوری یا باید بلافاصله بخور ...

بقیه رو نمی‌دونم ولی خواهرم گفت من همون لحظه خوردم

در کل نمی‌دونم راسته یا دروغ ولی میگن بخاطر افزایش جمعیت اثر قرص ها رو کم کردن