مبینا،مهدیه مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 2769 عنوان بلیچینگ 7099 بازدید | 78 پست خانمها کی تاحالا دندوناشو بلیچینگ کرده؟کسی که جنس دندوناش زرد،اگه این کارو انجام بده ،تاثیری روی دندوناش داره،وسفیدمیشه دندوناش؟ 1401/10/19 | 22:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیمیا_۲۷ عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 46 سلام عزیزم ارهمن خودم سه ساله انجام میدم و راضی ام هستمفقط تکرارش کنیک جلسه افیس بلیچ بروو بعد بگو برات قالب بسازه تو خونه هوم بلیچ بذاری
کوهستان_98 عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 10611 من انجامش دادمیه کم دندونام بخاطر قهوه و چای زرد شده بود.شب اول خیلی درد داشتمیه پسره اومده بود برای بار دوم.یعنی انگار بعضیا با یه بار دندوناشون کاملا سفید نمیشه. الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی میماند ولی با ظلم نمیماند.
darya_ms عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 29988 من انجامش دادم یه کم دندونام بخاطر قهوه و چای زرد شده بود. شب اول خیلی درد داشتم یه پسره اومده بو ... درد هم داره مگه
مبینا،مهدیه مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 2769 من انجامش دادم یه کم دندونام بخاطر قهوه و چای زرد شده بود. شب اول خیلی درد داشتم یه پسره اومده بو ... اخه من رنگ دندونام از اول زرد بوده،یعنی برای دندونای منم موثر،یعنی رنگ دندونام بخاطر جرم نیست،
کوهستان_98 عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 10611 درد هم داره مگه من درد داشتمکلا دکترم میگه دندونات خیلی حساسهمعمولا بهم میگه مسواک نرم بزن. الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی میماند ولی با ظلم نمیماند.
مبینا،مهدیه مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 2769 سلام عزیزم اره من خودم سه ساله انجام میدم و راضی ام هستم فقط تکرارش کن یک جلسه افیس بلیچ برو و ب ... افیس بلیچ چی هست؟
parastoojuni عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 1152 سلام عزیزم اره من خودم سه ساله انجام میدم و راضی ام هستم فقط تکرارش کن یک جلسه افیس بلیچ برو و ب ... عزیزم هزینش الان چقده و اینکه سفیدیش به اندازه کامپوزیت هست یا ن؟ بچرخ و بچرخون مارو دنیا تا گیج بره آخر ما سرامون امروز که هرجوری گذشت رفت! چی فردارو خواب دیدی برامون؟
parastoojuni عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 1152 من انجامش دادم یه کم دندونام بخاطر قهوه و چای زرد شده بود. شب اول خیلی درد داشتم یه پسره اومده بو ... سفیدیش به اندازه کامپوزیت هست؟ بچرخ و بچرخون مارو دنیا تا گیج بره آخر ما سرامون امروز که هرجوری گذشت رفت! چی فردارو خواب دیدی برامون؟
مبینا،مهدیه مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 2769 سفیدیش به اندازه کامپوزیت هست؟ شما رنگ اصلی دندوناتون چه رنگیه؟
parastoojuni عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 1152 شما رنگ اصلی دندوناتون چه رنگیه؟ من دندونام خیلی زرد نیست دوست دارم کامپوزیت کنم ولی از تراشیدن دندونام میترسم و اینکه دندونم همش صافه با یوم سفید کردن اوکی میشه شما چی؟ بچرخ و بچرخون مارو دنیا تا گیج بره آخر ما سرامون امروز که هرجوری گذشت رفت! چی فردارو خواب دیدی برامون؟
مبینا،مهدیه مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 2769 من دندونام خیلی زرد نیست دوست دارم کامپوزیت کنم ولی از تراشیدن دندونام میترسم و اینکه دندونم همش صاف ... مآل منم خیلی زردنیست،ولی سفیدم نیست،من داداش خودم دندونپزشکه،میگه وقتی دندونات صاف ومرتب چرا میخوای کامپوزیت کنی،وقتی گفتم بخاطررنگش،گفت خوب بیا بلیچینگ کن،حالا دارم تحقیق میکنم ،ببینم به چه نتیجه ای میرسم
parastoojuni عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 1152 مآل منم خیلی زردنیست،ولی سفیدم نیست،من داداش خودم دندونپزشکه،میگه وقتی دندونات صاف ومرتب چرا میخوای ... نمیدونی هزینش چقده؟ بچرخ و بچرخون مارو دنیا تا گیج بره آخر ما سرامون امروز که هرجوری گذشت رفت! چی فردارو خواب دیدی برامون؟
مبینا،مهدیه مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 2769 نمیدونی هزینش چقده؟ داداشم میگه تقریبی فکی بین یک ونیم تا۲تومن
parastoojuni عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 1152 داداشم میگه تقریبی فکی بین یک ونیم تا۲تومن از قیمتش معلومه دردی از ما دوا نمیکنه😂😂همش فکر میکنم هیچ تغییری نمیکنه دندونام بچرخ و بچرخون مارو دنیا تا گیج بره آخر ما سرامون امروز که هرجوری گذشت رفت! چی فردارو خواب دیدی برامون؟