2777
2789

من انجامش دادم

یه کم دندونام بخاطر قهوه و چای زرد شده بود.

شب اول خیلی درد داشتم

یه پسره اومده بود برای بار دوم.

یعنی انگار بعضیا با یه بار دندوناشون کاملا سفید نمیشه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجامش دادم یه کم دندونام بخاطر قهوه و چای زرد شده بود. شب اول خیلی درد داشتم یه پسره اومده بو ...

اخه من رنگ دندونام از اول زرد بوده،یعنی برای دندونای منم موثر،یعنی رنگ دندونام بخاطر جرم نیست،

درد‌ هم‌ داره مگه 

من درد داشتم

کلا دکترم میگه دندونات خیلی حساسه

معمولا بهم میگه مسواک نرم بزن.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
سلام عزیزم اره من خودم سه ساله انجام میدم و راضی ام هستم فقط تکرارش کن یک جلسه افیس بلیچ برو و ب ...

عزیزم هزینش الان چقده و اینکه سفیدیش به اندازه کامپوزیت هست یا ن؟

بچرخ و بچرخون مارو دنیا تا گیج بره آخر ما سرامون امروز که هرجوری گذشت رفت! چی فردارو خواب دیدی برامون؟
من انجامش دادم یه کم دندونام بخاطر قهوه و چای زرد شده بود. شب اول خیلی درد داشتم یه پسره اومده بو ...

سفیدیش به اندازه کامپوزیت هست؟

بچرخ و بچرخون مارو دنیا تا گیج بره آخر ما سرامون امروز که هرجوری گذشت رفت! چی فردارو خواب دیدی برامون؟
شما رنگ اصلی دندوناتون چه رنگیه؟

من دندونام خیلی زرد نیست دوست دارم کامپوزیت کنم ولی از تراشیدن دندونام میترسم و اینکه دندونم همش صافه با یوم سفید کردن اوکی میشه شما چی؟

من دندونام خیلی زرد نیست دوست دارم کامپوزیت کنم ولی از تراشیدن دندونام میترسم و اینکه دندونم همش صاف ...

مآل منم خیلی زردنیست،ولی سفیدم نیست،من داداش خودم دندونپزشکه،میگه وقتی دندونات صاف ومرتب چرا میخوای کامپوزیت کنی،وقتی گفتم بخاطررنگش،گفت خوب بیا بلیچینگ کن،حالا دارم تحقیق میکنم ،ببینم به چه نتیجه ای میرسم

مآل منم خیلی زردنیست،ولی سفیدم نیست،من داداش خودم دندونپزشکه،میگه وقتی دندونات صاف ومرتب چرا میخوای ...

نمیدونی هزینش چقده؟

داداشم میگه تقریبی فکی بین یک ونیم تا۲تومن

از قیمتش معلومه دردی از ما دوا نمیکنه😂😂همش فکر میکنم هیچ تغییری نمیکنه دندونام